Til Sogndal i helgen

Raufossgutta tar turen over fjellet og vestover denne helgen, for å møte Sogndal til treningskamp på Fosshaugane søndag 2. mai kl. 14.00.

Hele troppen, samt trenere og støtteapparat kjører buss over fjellet på formiddagen lørdag. Det planlegges for ei lett treningsøkt utpå kvelden før match i morgen. Etter det vi har fått opplyst er Nicolai Fremstad ute etter smellen han fikk mot Vålerenga, med en uavklart skade i beinet. Gard Simenstad og Emile Dadjo er fremdeles ikke spilleklare, men er begge med på turen vestover. Resten av troppen skal være fit for fight.

Sogndal åpnet sine treningskamper med å banke Brann 4-1 tidligere i april, og har tapt 2-0 for Molde og 1-0 for Aalesund de siste to kampene. Det er ting som tyder på at Sogndal også denne sesongen har et sterkt lag som vil være med og kjempe om opprykk til eliteserien. For vår del blir kampen på søndag også et gjensyn med vår venn Kristoffer Nessø som signerte for Sogndal før 2021-sesongen.

Vi kommer ikke til å oppdatere i sosiale medier slik vi pleier denne helgen grunnet vår støtte sammen med fotballfamilien til aksjonen for å markere #StopOnlineAbuse

Vi kommer med kampreferat søndag ettermiddag her på Raufossfotball.no

Kampen vises på Direktesport i OA, og i alle Amedias aviser. Lenke finner du her: DIREKTESPORT

Vi ønsker Raufossgjengen en utbytterik treningshelg i vest - det er nå to uker igjen til seriestarten i OBOS-ligaen som for vår del går på Strømmen Stadion 15. mai.

 

Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: