Hay høyt oppe

Til Sandnes på mandag

OBOS-ligaen ruller videre - mandag kl. 19.00 er det klart for bortematch på Øster Hus Arena mot Sandnes Ulf.

Annonse:

Det er som regel jevnt og tett når vi møter de lyseblå fra Sandnes. Statistikken viser mange uavgjorte matcher og lite mål - med et hederlig unntak da vi i 2022-sesongen vant 4-1 i Sandnes.

Fotball er imidlertid ferskvare, og det vi vet med 100% sikkerhet, er at begge lag selvsagt jakter på seier og sesongens første trepoenger. Sandnes har tapt begge sine kamper så langt, mot hhv. Egersund hjemme i serieåpningen (3-4) og Ranheim borte (3-1). Vi står som kjent bokført med et poeng etter 1-1 mot Mjøndalen og tap 1-2 mot Vålerenga.

Tipp resultatet her og du er med i trekningen av billetter til neste hjemmekamp mot Bryne.

Begge lag tok seg komfortabelt videre til NM's 2. runde i uka som gikk. Ulf vant 3-1 mot Brodd (3.div) og vi slo Skreia (4.div) 8-0.

Gamle kjente

Kristoffer Hay (bildet) har to sesonger i Sandnes-klubben forut for overgangen til Raufoss før 2024-sesongen, og det blir gjensyn på banen med tidligere lagkamerater og andre kjente i klubben. De lyseblå har dessuten flere gamle kjente i rekkene for noen og enhver, ettersom både Matias Belli Moldskred, Markus Aanesland og Herman Kleppa alle har spilt for oss i gult tidligere.

Det blir nok en tøff match for Jørgen Wålemarks disipler - som alle oppgjør i OBOS-ligaen. Jørgen stiller med en solid tropp på mandag. Med unntak av Torjus Engebakken som har fått seg en smell i kneet på trening og må stå over. Kodjo Somesi er heller ikke i troppen, han er fremdeles ikke helt 100%. Det er heller ikke Magnus Fagernes, men jobber godt med sin opptrening etter operasjon.  Alle øvrige er fit-for-fight, og Eduards Emsis er tilbake etter å ha stått over de to første rundene med kneskade.

Vi håper gule og svarte supportere i området finner vegen til Sandnes mandag kveld!  Alle andre ser som vanlig kampen på Tv2 Play/Direktesport. Terje Solbakken vil også være på plass, og dekker kampen for Radio Toten.

Heia Raufoss! 💛🖤

 

Slik spilles runden:

VIF - Stabæk (søndag kl. 17.00)

Mandag kl. 19.00

Bryne - Levanger

Kongsvinger - Egersund

Mjøndalen - Start

Moss - Ranheim

Sandnes Ulf - Raufoss

Aalesund - Lyn

Åsane - Sogndal

plakat sandnes ulf 24.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: