Til Kristiansand og ny match på torsdag

På torsdag, Kristi Himmelfartsdag skal Raufossgutta til Sør Arena i Kristiansand og møte Start i den 8.serierunden i OBOS-ligaen.

Annonse:

Etter ei ruskete uke setter Christian Johnsen & Co kursen sørover onsdag for å spille torsdag kveld, avspark på Sør Arena er kl. 18.00. 

Våre verter denne runden har så langt i år vunnet fire, spilt to uavgjorte og tapt bare en kamp. Det kvalifiserer foreløpig til en tredjeplass på tabellen bak Mjøndalen og Brann. Start har hevet seg betydelig fra fjoråret, og det blir en tøff utfordring for oss nede på sørlandet.

Men selv etter en skuffende periode har vi fremdeles trua på det som bor i laget vårt, det handler mye om å få opp igjen både humør, sprut og temperament - at gutta er godt nok fysisk rustet er det ingen tvil om. Det setter seg aller mest mellom øra når ting ikke flyter som det skal, og det er viktig å makte å nullstille seg til hver kamp.

Nå gjelder det å finne fram et ekstra gir disse to siste kampene før spillepausen. Allerede på mandag kommer Åsane til Nammo Stadion.

Billetter til neste hjemmekamp mot Åsane finner du på TicketCo HER

Noen rokkeringer kommer

Vi har ikke full oversikt over skadesituasjonen, men reservekeeper Rino Lund Johnsen er nå også ute på ubestemt tid, i tillegg til de gutta som allerede er på skadelista. Markus Aanesland fikk seg også en skikkelig trøkk i hodet da han kolliderte med Stabæk's Wangberg på søndag, og må holde seg i ro. Teo Haltvik er også ute med en strekk han pådro seg i B-kamp. Nicolai Fremstad røk på et rødt kort i samme kamp, og må derfor stå over.

Det betyr noen rokkeringer i laget, men det er mange gode fotballspillere i troppen vår. Vi mønstrer en 17-mannstropp til møtet med Start.

Vi håper noen Raufoss-supportere finner vegen til Sør Arena på torsdag! Gatelaget vårt skal spille mot gatelaget til Start tidligere på dagen, med selveste Erik "Myggen" Mykland som dommer. De får selvsagt med seg kampen på Sør Arena på kvelden før de setter kursen hjemover.

Husk å levere inn OBOS-tipset - her er det mange fine premier å vinne, bli med HER

Kampen vises som vanlig på Discovery+/Eurosport, og vi regner med at OA og Radio Toten sender lydstream.

Vi jobber på! Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 25.05.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset