Til Kongsvinger på søndag

Vi har kommet til den 23. serierunden, og på søndag skal vi møte Kongsvinger på Gjemselund kl. 15.00

Det har utvilsomt vært en strevsom sesong så langt for KIL, det har blitt mye stang ut. Så langt står de bokført med fire seire, sju uavgjort og tolv tap. Dermed ligger de nest nederst på tabellen med sine 19 poeng og må virkelig trå til om de skal overleve OBOS-ligaen i år. 

Det tradisjonsrike laget har kniven på strupen. Sist uke tok de skalpen til Ranheim med en sterk 1-0 seier hjemme på Gjemselund, og spilte uavgjort 1-1 i Vestlandshallen mot Øygarden.

For vår del betyr dette at vi kommer til å møte et KIL-lag som naturligvis er væpnet til tennene foran oppgjøret. Slik som det egentlig er i de aller fleste kampene i OBOS-ligaen. Alle lagene er gode, og alle kan slå alle.

Gang på gang ser vi at det laget som mobiliserer mest energi og er villige til å kjempe tøffest i 90 minutter er det laget som vinner.

Det så vi i onsdagens deilige Raufoss-triumf mot LSK på Nammo Stadion, den kampen viste ettertrykkelig hva som bor i Christian Johnsen's unge mannskap.

Vi har fortsatt mange spillere ute med skader, men Raufosstroppen er jevn og holder god kvalitet. Jevnheten og det gode treningsgrunnlaget er, slik vi ser det, den store styrken vår inneværende sesong.

Nå ser vi fram til sluttspurten. Fire kamper skal spilles i løpet av de 15 første dagene i november. Først ut er altså Kongsvinger søndag, før vi tar imot Øygarden på onsdag og Ranheim lørdag hjemme på Nammo. Deretter skal vi til Oslo og møte Grorud søndag den 15. november.

Sjekk ut kampprogrammet for de siste sju serierundene HER

Kampen på søndag ser du som vanlig på Eurosport/Dplay, eller hører lydstream på direktesporten i OA/Radio Toten med Terje Solbakken.

Vi har trua! Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: