Tettere på: Håvar Befring

Håvar Befring (17) med mellomavn Solbakken ble tatt opp fra egen U19-stall i februar i år. Unge Befring har gode idrettsgener, sønn av sprinter Karin Solbakken fra Vestrumenga med 12 NM-medaljer og fotballspiller og målsnik fra 80-tallet Knut Befring, er et spennende- og særs hardtarbeidende talent for årene som kommer!

Annonse:

Fullt navn: Håvar Bendik Solbakken Befring 

Draktnummer: 17

Født: 25. mars 2003 på Gjøvik

Sivil status: Singel 

Kallenavn: Ikke noe fast kallenavn, men mange sier "Befring" Eller "Befring Jr". Foretrekker Håvar Befring. 

Posisjon på banen: Spiss

Beste fot: Venstre

Tidligere klubber: Gjøvik-Lyn, men har alltid hatt Raufoss i blodet fordi hele familien min har spilt på Raufoss.

Mine ambisjoner med Raufoss denne sesongen: Ta små steg for hver dag og hver trening både fysisk og med ballen i beina. Spille meg inn i kamptroppen, men fokuserer mest på egen utvikling hvor 3. divisjon blir min hovedarena i år.

Jeg har selvfølgelig ambisjoner om å spille fast på a-laget i framtida, så jeg skal jobbe hardt hver eneste dag for at det skal bli til realitet. For oss som lag så tror jeg den nye spillergruppa har lyst til, og er kapabel til, å nå langt i OBOS-ligaen 2021. Målet vårt vil bli å sikte oss  høyest mulig på tabellen. 

Funfact om meg selv: Uvanlig dårlig til å fylle opp badekaret... Ender som regel opp med oversvømmelse de få gangene det blir tatt i bruk. Tilgang til Totenbadet på Raufoss ble redningen for meg!

Annonse fra Obos-ligaen: