Team Rekrutt har et treningsmiljø å trives i - vil du være med?

TEAM Rekrutt Damer 2021 er Raufoss Fotball sin satsningsgruppe for alle jenter i alderen fra 16 år og oppover, som ikke er en del av Raufoss Fotball sitt damelag i 2. divisjon. Nå inviterer de alle aktuelle jenter i alderen 16 år og eldre - uansett ambisjoner til åpne treningsøkter i Raufoss Storhall!

Annonse:

Ambisjonen med denne treningsgruppa er at det skal være et godt tilbud til de som ønsker å ta steget opp til A-laget, men samtidig skal det være et godt breddetilbud til de som ønsker å spille 4 div damer. Vi har også et sterkt ønske om å opprettholde aldersbestemt fotball, gjennom J17 eller J19. 

damer rekrutt-4

For å sikre at alle, uansett ambisjoner skal få en tilrettelagt treningshverdag, har vi lagt til rette for stor grad av fleksibilitet. Vil du trene 1-2 ganger i uka, eller ønsker du å trene 4-5 økter i uka, så er det fullt mulig. 

Dette betyr at vi legger stor vekt på godt treningsmiljø med masse humor og glede, samtidig som vi sørger for et ekstratilbud til de aller ivrigste. 

damer rekrutt
Samhold og humor er viktig hos oss.

Vi har tre trenere på feltet + keepertrener. Dette gjør oss veldig fleksible i forhold til å planlegge og gjennomføre gode treningsøkter for allés ønsker. I tillegg har vi spillerutvikler som jobber ekstra med de som ønsker det som et ekstratilbud. 

damer rekrutt-2

Det vi kan si så langt, etter noen uker med trening, er at vi har lykkes med ambisjonene. Det er en sterk stamme i treningsgruppa, som alltid er på plass + at vi i tillegg har en del jenter som kommer på en par økter i uka. Det er godt humør og det virker som at jentene trives. 

damer rekrutt-5

Raufoss Fotball jobber sammen med våre naboklubber for å gi ett tilbud til jenter i Vestre Toten kommune. Det er veldig viktig at alle klubber i Vestre Toten kommune jobber aktivt med «flest mulig, lengst mulig», og at vi gi ett tilbud som passer alle fotballinteresserte jenter.

Vi ønsker derfor å invitere alle aktuelle jenter i alderen 16 år og eldre, uansett ambisjoner, på noen gode treningsøkter i Raufoss Storhall. 

 

Vi har følgende treningstider i Februar-Mars:

Mandag: 19.45 til 21.30, Raufoss Storhall

Onsdag: 18.45 til 21.00, Raufoss Barneskole ( basisøkt i gymsal )

Torsdag: 18.30 til 20.15, Raufoss Storhall

Fredag: 16.15 til 17.45, Raufoss Storhall

Kontaktpersoner telefon:

Øystein Amlien: 416 10 910

Benedikte Birkelund: 464 22 790

Frode Søbye: 412 53 059

damer rekrutt-3

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 25.02.2021
Skrevet av: Team rekrutt/ Foto: Marius Mykleset