Taper i Grimstad

Raufossgutta gjorde en meget god første omgang på Levermyr - vi fortsatte å trykke på i andre omgang, men Jerv var mest effektive og scoret tre ganger på femten minutter og vant dermed 4-2.

Første omgang ble en underholdende affære, alt satt ikke som det skulle fra noen av lagene, men det var moro å se på. Matias Belli åpnet med å sende ballen i mål via Jervkeeperen allerede etter 6 minutter, men vår venn Ikhsan Fandi fornektet seg ikke og scoret på hodet for vertene noen få minutter senere. Vi spiller oss fram til mange gode muligheter, men sjansene vi har omsettes ikke i mål. På tampen av omgangen blir Kristoffer Nessø felt innenfor 16-meteren og vi idømmes straffe som Marius Alm setter kontant i mål.

Over i andre omgang er det full rulle ut fra startblokkene for begge lag. Vi har så mange sjanser og ruller opp utallige angrep uten at gutta makter å sette ballen i mål. Vi burde etter alle solemerker ledet 5-1 før Jerv utligner til 2-2 i det 68. spilleminutt. Etter utligningen tilkjemper Jerv seg overtaket i kampen, vinner dueller på midtbanen og tar mer og mer kontroll.

Rett etter 80 minutter får vi en skjebnesvanger kollektiv kollaps bakover, og Jerv scorer på to kontringer på rappen. Lufta gikk ut av ballongen og kampen var kjørt for vår del.

Det var ei sur pille å svelge for Raufossgutta når de tross alt skaper så mye og tidvis leverer glitrende spill. Med unntak av det siste kvarteret var de det klart beste laget, men det er som kjent måla som teller. Vi har ikke råd til å misse så mange 100 % sjanser som vi gjorde i dag.

Mame Ndiaye fikk sin debut fra start i dag, han ser lovende ut, men det tar kanskje litt mer tid før relasjonene sitter.

Neste kamp er hjemme på Nammo Stadion mot Sogdal neste lørdag. Vi fortsetter å jobbe på. Heia Raufoss!

Kampfakta: FK Jerv - Raufoss Fotball  4-2 (1-2)

Scoringer: Raufoss: Selvmål Jerv assist: Matias Belli (6), Marius Alm (45) Jerv: Ikhsan Fandi (12) Simon Larsen (68) Pibe (80,82)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen (Nicolai Fremstad 82.), Marius Alm, Solo Owusu, Ryan Doghman, Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik, Matias Belli, Filip Brattbakk (Håkon Leine 82.), Kristoffer Nessø, Mame Ndiaye.

Gule kort: Snorre Strand Nilsen

Publisert: 10.10.2020