Tap på Grorud

Gutta spilte ingen god førsteomgang på Grorud i ettermiddag, men spilte seg opp i andre. Kampen endte med 2-1 seier til hjemmelaget. Markus Johnsgård scoret vårt eneste mål i andre omgang.

Det ble totalt sett en jevnspilt match i Oslo. Vertene var best i store deler av første omgang, mens Raufossgutta spilte seg vesentlig opp i andre omgang. Grorud ledet 1-0 til pause.

Vi kommer godt ut av startblokkene etter pausen, og Teo Haltvik har et skudd i stolpen, og Markus Aanesland et rett utenfor. Men etter den gode starten på omgangen er det Grorud som scorer mål igjen. Dette etter en situasjon som i alle fall fra TV-stua hjemme på Raufoss så ut som en offside.

Markus Johnsgård er imidlertid der han skal være etter en dødball i andre enden minuttet senere, og reduserer til 2-1.

Vi jager og presser godt utover i omgangen, men det blir litt for omstendelig og for mange pasningsfeil. Vi har enkelte muligheter foran kassa, men mål blir det ikke ut av det. Tida rant ut, og hjemmelaget kunne innkassere tre poeng. Herman Haugen måtte ut med skade etter 70 minutter, vi håper det ikke var noe alvorlig med han.

Vi får bare riste av oss denne kampen - allerede på onsdag tar vi imot Stjørdals-Blink hjemme på Nammo Stadion.

Kampfakta: Grorud Fotball - Raufoss Fotball 2-1 (1-0)'

Scoringer: Johnsgård 56' Grorud:: 21', 55'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Haugen (Edvard Race 70.), Akinshola Akinyemi, Nicolai Fremstad, Sivert Westerlund (Jakob Nyland 78.), Håkon Hammer, Teodor Haltvik, Markus Karlsbakk (Andreas Helmersen 58.), Enoch Banza, Markus Aanesland, Markus Johnsgård

Gule kort: Håkon Hammer og Markus Johnsgård

Publisert: 16.10.2021