Tap mot serielederne

Det var bortimot envegskjøring i første omgang på Color Line stadion i kveld, og Aalesund ledet 2-0 til pause. Solo Owusu (bildet) jobbet som en okse på stopperplass sammen med Marius Alm, men sunnmøringene ble som forventet for sterke og vant tilslutt 3-1.

Vi yppet oss mer i andre omgang, og produserte litt fler sjanser enn i første - men vi fikk ikke mål før Emile Dadjo setter inn ei perle av et langskudd på overtid, etter pent legg fra innbytter Nicolai Fremstad.

Årets desidert beste lag i OBOS kjørte på i kveld, og Ole Kristian Lauvli måtte hente fram redninger fra øverste hylle mange ganger i løpet av kampen. Marius Alm redda et kanonskudd på strek, og gutta jobbet hardt på defensiven. Sunnmøringene var kontinuerlig på hugget med ei angrepsrekke med stort trøkk og god ballkontroll.

Trener Christian Johnsen hadde satt opp en overraskende startellever med Oskar Løken på topp, og satset også i kveld på raske bein og kjappe omstillingsmuligheter. Gutta lyktes ikke helt framover i dag mot en såpass sterk motstander, men de la til gjengjeld ned en enorm jobb som kollektiv, og det forhindret med sikkerthet at tapet ikke ble større i kveld. Innsatsen var upåklagelig fra samtlige.

Fint også med støtte og heiarop fra en god kontigent gule og svarte supportere på Color Line! 

Nå er det en pause i OBOS-ligaen fram til 20. oktober. Da møter vi Strømmen IF, også på bortebane.

 

Kampfakta: Aalesunds FK - Raufoss Fotball 3-1 (2-0)

Scoringer: Aa FK 8' ,18' og 76' Raufoss Emile Dadjo 93'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu, Marius Alm (Emil Breivik 73.), Stian Simenstad, Parfait Bizoza, Matias Belli (Nicolai Fremstad 84.), Emile Dadjo, Gard Simenstad (Ikhsan Fandi 64.), Ryan Doghman, Oskar Løken

Gult kort: Parfait Bizoza

Annonse fra Obos-ligaen: