Tap i Trondheim - men deilig å være i gang!

Det ble som forventet tøft for vårt nykomponerte lag på naturgresset på Skoglunden mot eliteserielaget Rosenborg - når det er sagt: Raufossgutta var på jobb og viste til fulle at vi har all grunn til å være optimistiske foran 2021-sesongen!

Gutta gjorde seg slett ikke bort på naturgresset i Skoglunden, vi har et lag som rett og slett trenger kamptrening for å få på plass relasjoner og få inn flyten. Vi har en gjeng sultne, unge og dyktige spillere som det skal bli riktig så spennende å se mer av framover. Vi møtte utvilsomt et av Norges beste fotball-lag i dag, og gutta gjorde en hederlig match!

I første omgang holdt vi god kok, og forsvarte oss godt mot det stjernespekka laget til Åge Hareide. Vi var heller ikke ufarlige offensivt og både Theo Haltvik og Sander Werni hadde muligheter som meget godt kunne nådd nettmaskene. RBK fikk hull på byllen og scoret sitt første etter snaue halvtimen ved Islamovic. Både Ole Kristian Lauvli og vår bakre firer hang i stroppen gjennom omgangen, og det sto 1-0 til pause.

Over i andre omgang fortsetter RBK å trykke på, vi har enkelte tilløp til gode offensive takter, men makter ikke å skape all verden. Etter 53 minutter spilles Emil Ceide igjennom og stusser inn 2-0 med hodet. Det siste målet kom i det 82. spilleminutt og var en god prestasjon og et godt skudd fra danske Carl Holse på Rosenborgs flanke.

Vi fikk benyttet 17 spillere i dag - og det ble debut i kamp for Andreas Helmersen som fikk sine første spilleminutter i kamp siden starten på 2019. Debut ble det også for ferskingene i troppen, Tobias Hestad og Markus Karlsbakk.

Det er deilig å være i gang, og heldigvis har vi mange treningskamper å se fram til i ukene fram mot seriestart!

Kampfakta: Rosenborg BK - Raufoss Fotball 3-0 (1-0)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa (Amund Møllerhagen 86.), Marius Alm (Nico Fremstad 79.), Edvard Race, Sivert Westerlund, Jakob Nyland Ørsahl (Markus Karlsbakk 46.), Theo Haltvik (Mikkel Frankoch 72.), Even Bydal, Markus Aanesland, Sander Werni (Tobias Hestad 65.), Mame Ndiaye (Andreas Helmersen 79.)

Annonse fra Obos-ligaen: