Tap i kveldssola

I stekende sol tok Raufoss i mot Vålerenga 2 til kamp onsdag kveld.

Rutinerte Vålerenga-jenter startet kampen godt og etter bare 8 minutter var det 1-0. Likevel fikk de ikke en like enkel vei til tre poeng som de kanskje hadde trodd. Raufoss jobbet godt i forsvaret og keeper Emma Behrns hadde flere gode redninger. Jentene kom også til flere gode målsjanser og det burde, i allefall med gule og svarte øyne, stått 1-1 til pause.

Jentene fortsatte å presse i 2.omgang, men et skudd på mål og tre cornere de første minuttene ga dessverre ingen uttelling. I stedet for økte Vålerenga ledelsen til 2-0 med et flott skudd som snek seg inn like under tverrliggeren, og halvtimen senere sto det 0-3 på måltavla. I mellomtiden hadde Tuva Aspelien et fint frispark som gikk i tverrliggeren. Kveldens beste Raufoss-spiller Eline Amlie skaffet oss et nytt frispark da hun kom alene med keeper og ble felt. Rødt kort til Engas debutant i mål og et frispark Marthe Dybdal lekker satte over keeper og i mål. I siste spilleminutt fikk Vålerenga straffe, den satte de i mål og kampen endte 1-4.

Nå tar jentene en velfortjent ferie. Neste seriekamp er borte mot Kolbotn 2 15.august, og flere av jentene blir også å se på Norway Cup i uke 31.

Kampfakta: Raufoss - Vålerenga 2 1- 4 (0-1)

Scoringer: Mari Rosendal Nyhagen (8) Silje Nygård Djurhuus (52) Mari Rosendal Nyhagen (82) Marthe Dybdal (88) Johanne Østby Haug (90)

Laget: Emma Solheim Behrns, Tuva Aspelien Klevengen, Jenny Dahl-Maier, Marit Skattebo, Tilla Dahl-Maier, Eline Amlie, Andrea Tøftum Løkken (Julie Blien, 56), Oda Karoline Skogan (Andrea Tøftum Løkken, 60), Marthe Dybdal, Eva Skre-Moen, MIa Maylene Ai Vallesether (Emma Brobakken, 73)