Tap i kronekampen mot Start

Ettermiddagens match mot IK Start ble en relativt jevnspilt affære. Vi taper 1-2, alle tre scoringene kom i andre omgang.

Første omgang ble fartsfylt og underholdende, begge lag hadde flere gode muligheter. Kristoffer Sørensen, Magnus Fagernes og Mame Ndiaye var alle frampå med gode forsøk. Ole Kristian Lauvli i sin 250 kamp i Raufoss-trøya viste også fram ekstremferdigheter og gode beinparader.

Erik Frøysa fikk seg en smell etter 27 minutter og måtte forlate banen med smerter i beinet, vi håper dette ikke blir en langvarig skade. Det sto 0-0 til pausen

Det ble tap for kapt' Lauvli i hans 250 match for Raufoss. (Foto: Marius Mykleset)

Over i andre omgang er det Start som scorer først etter at vi misser på markeringene i forsvaret vårt etter 50 minutter, og dobler ledelsen etter 73 minutter etter innlegg fra venstresiden.

Debutant Tobias Flem skaper ny spenning i kampen da han noen få minutter senere styrer ballen via Nicolai Fremstad og i nettet etter at Gard Simenstad slo et knallhardt frispark inn i feltet.

Gutta mobiliserte og trykket på de siste tjue minuttene, men det ble for puslete det vi presterte foran mål.

Takk til alle 1100 på tribunene for godt engasjement og alle lagene som bidro til mye liv og presenterte seg i pausen!

Vi jobber på videre! Nå blir det en spillepause i OBOS-ligaen fram til 3. oktober. Da går ferden til Oslo og møte med Grorud. Takk også til alle våre frivillige som har stått på hele dagen i dag med landskamp og OBOS-kamp - vel blåst!

Allerede i morgen er det imidlertid kamp i NT-ligaen da Raufoss 2 møter Hønefoss på Nammo Stadion 14.00. Møt opp!

Kampfakta: Raufoss Fotball – IK Start  1-2 (0-0)

Scoringer: Start 50' og 73', Nicolai Fremstad 76'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Arnar Gudjonsson, Erik Frøysa (Teo Haltvik 27. – Tobias Flem 60.), Nicolai Fremstad, Emile Dadjo, Gard Simenstad, Håkon Hammer, Markus Karlsbakk, Kristoffer Sørensen, Magnus Fagernes (Filip Brattbakk 60.), Mame Ndiaye

Gule kort: Kristoffer Sørensen og Arnar Gudjonsson

Publisert: 17.09.2022, oppdatert: 18.09.2022