Tap i Grimstad

Det er målene som teller i fotball. Vi var det klart beste laget store deler av kampen, men det er Jerv som scorer målene og som vinner 2-0 på Levermyr.

Gutta hadde styringa gjennom hele første omgangen på Levermyr og vi hadde noen store muligheter, men det ble ikke noen mål av det. Markus Aanesland ble avblåst for offside på et pent raid, og Jervkeeperen avverget to megasjanser fra Markus Johnsgård, den ene redning på strek. Det sto 0-0 til pause på Levermyr.

Vi fortsetter egentlig i samme sporet i andreomgangen, det skapes ikke så store sjanser som i første. Litt mot spillets gang er det Jerv som scorer på en sjelden mulighet etter 67 spilte minutter. Sander Werni har et par gode muligheter, men det ville seg ikke for gutta. Jerv doblet ledelsen etter 79  minutter, og selv med et bra trøkk klarte vi ikke å omsette sjansene våre i mål.

Neste lørdag spilles årets siste OBOS-kamp mot Åsane hjemme på Nammo Stadion. Møt opp og støtt gutta!

Kampfakta: FK Jerv - Raufoss Fotball 2-0 (0-0)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Haugen, Akinshola Akinyemi, Nicolai Fremstad, Sivert Westerlund (Tobias S. Andersen 81.), Håkon Hammer (Mame Ndiaye 77.), Even Bydal, Markus Karlsbakk, Sander Werni (Enoch Banza 74.), Markus Aanesland, Markus Johnsgård

Gult kort: Nicolai Fremstad

Publisert: 20.11.2021