Tap i Bergen

Markus Aanesland scoret et vakkert mål etter bare åtte minutter på Myrdal i kveld. Vi hadde god kontroll i første omgang, men Åsane ga oss to i sekken rett etter pause, og vi klarte ikke få opp dampen nok til å ta igjen forspranget. Kampen endte med 2-1 tap.

Vi åpnet meget bra i Bergen, og det var lekkert årets første mål i serien for Markus Aaneslands del. Han er så sterk der han driver forbi hele Åsaneforsvaret og setter ballen hardt og kontant i nota! Gutta hadde god kontroll gjennom omgangen, og hadde de aller største sjansene, og vi gikk til pause med en fortjent ledelse.

Etter pausen kommer Åsane ut med mye mer aggressivitet, og tar litt over kommandoen. Etter bare noen minutter får Åsane straffe etter tre-fire cornere på rad. Den setter de i mål. Få minutter senere scorer de igjen etter corner - og kampen er dermed snudd.

Vi sliter litt med å skape de helt store sjansene men har noen gode halvveis-muligheter. Både Herman Kleppa, Markus Karlsbakk og Markus Aanesland forsøker å fyre fra distanse, men uten å få helt sving på det. Christian Johnsen gjør en god del bytter utover i omgangen, og både Mathias Nygaard, Enoch Banza og Tobias Hestad setter god fart i laget igjen. Vi fikk se flere gode gjennombrudd mot slutten av kampen.

Gutta jobber og sliter helt til fløyta går, men får dessverre ikke betalt i form av den forløsende scoringen.

Andreas Helmersen fikk sin første kamp fra start i kveld, og han viser med all tydelighet at han er på rett veg i gult og svart. Mame Mor Ndiaye tråkket over i helgen, og er ikke med til Bergen. Vi håper han snart er på beina igjen.

Vi jobber på, resultatene kommer til å svinge litt.

Allerede på lørdag er det ny kamp på Nammo Stadion mot Grorud. 600 billetter ligger ute for salg. Møt opp!

Teo Haltvik & Co med ny match på lørdag!

Kampfakta: Åsane - Raufoss Fotball  2-1 (0-1)

Scoringer: Markus Aanesland (8) Åsane (48 str. og 54)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa, Marius Alm, Edvard Race, Sivert Westerlund, Even Bydal, Markus Karlsbakk (Mathias Nygaard 63.), Teodor Haltvik (Jakob Nyland 86.), Sander Werni (Enoch Banza 71.), Markus Aanesland, Andreas Helmersen (Tobias Hestad 71.)