Tap i årets siste kamp

Det endte tilslutt med 0-3 tap for Sogndal hjemme på Nammo Stadion i dag. Vi holdt godt følge til pause, men med to mål til imot rett etter pause, gikk piffen ut av Raufoss-mannskapet.

Annonse:

Denne høsten har på ingen måte vært "gul og svart", det har blitt en særdeles mager fotballhøst poengmessig. Takket være den sterke seiersrekka i sommer har vi unngått å komme i nedrykkstrøbbel. Status etter at alle kampene er ferdigspilt i årets OBOS-liga er at vi endte opp på 12. plass på tabellen. Dagens kamp mot Sogndal ble den siste med Christian Johnsen ved roret, Christian ble behørig hyllet i pausen, men måtte se kampen fra tribuneplass.

christian avsluttes.jpg
Sola hang lågt, og skinte skart da Christian Johnsen fikk sin velfortjente hyllest for sin innsats over seks sesonger som Raufosstrener.

Vi var godt med på notene rent spillemessig mot Sogndal, men vi mangler gjennombruddskraft i den avgjørende siste biten mot mål, og vi mangler eksplosivitet i boksen.

Vi ble noen nummer for små i dag - men vi kommer sterkere tilbake. Heia Raufoss!

Kampfakta: Raufoss Fotball – Sogndal

Scoringer: Sogndal 16’ 46’ 53’

Laget: Ole Kristian Lauvli, Amund Møllerhagen, Nicolai Fremstad, Trygve Løberg, Håkon Hammer, Gard Simenstad, Markus Karlsbakk (Teodor Haltvik 59.), Filip Brattbakk, Kristoffer Sørensen, Mame Ndiaye

Gult kort: Amund Møllerhagen

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 29.10.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset