Tap for jentene på Høybråten

Keeper Solveig Engen (bildet) og Raufossjentene startet bra, i en litt uvanlig 4-4-2 formasjon med Oda K. Skogan og Helene Nyhus på topp. Oda satte inn 0-1 noen minutter før pause, og skaffet oss ledelse ved halv tid. Men det holdt ikke helt inn. Kampen endte med 3-1 seier til hjemmelaget.

Etter pause viste HSIL seg som det mest effektive laget, og bare tre minutter ut i andre omgang kom utligningen til 1-1. Hjemmelaget scoret igjen etter 69. minutter, og Raufosslaget lykkes ikke med å overliste ex-Raufosskeeper Thea Svalstad i HSIL- målet. Helt på slutten av kampen økte Oslolaget på til 3-1, og våre jenter måtte dermed se seg slått av HSIL for andre gang i år.

Nye kamper venter, neste store utfordring kommer allerede neste helg, da er det klart for serieleder Hønefoss BK på AKA Arena.

Kampfakta: Høybråten/Stovner IL - Raufoss Fotball 3-1 (0-1)

Scoring Raufoss: Oda K. Skogan

Laget: Solveig Engen, Maren Kraby Simenstad, Nora Dalby, Thea H. Dahlen, Anita B. Lindmoen, Petrine Strand, Vilde S. Bokalrud, Mia S. Giæver, Sofia Berntsen, Helene L. Nyhus, Oda K. Skogan

Innbyttere: Heidi M. Snersrud, Pernille Strand, Sigrid S. Hoem, Pernille Bakken

Publisert: 09.09.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkiv)