Tamme saker på "Vinger"

Kampen åpnet jevnt på Gjemselund før Kongsvinger fikk to scoringer på rappen noen minutter før pause. Markus Aanesland og Raufossgutta kom ikke med på notene - og ble rett og slett for tamme denne kampen.

Vi gledet i alle fall noen Glåmdøler i kveld, det ble ellers en tung aften for spillerne våre og Raufoss-supportere som hadde tatt turen bortover. Det er ikke så mye annet å gjøre enn å riste av seg det som nok er den svakeste kampen gutta har levert så langt i år. Det glipper i markeringsjobbinga bakover, og vi fikk ikke til mye framover heller i kveld. Markus Karlsbakk kommer inn etter 56 minutter, og skaper mer liv i angrepet vårt. Han spiller Gard Simenstad fri, som reduserer på flott vis til 3-1 i midten av andre omgang. KIL punkterer imidlertid mer eller mindre kampen da Victor Grodås dundrer inn 4-1 fra langt hold etter 72 minutter.

Gutta produserer sjanser, jobber og løper, men vi ble rett og slett for tamme i avslutningene våre.

Erik Frøysa debuterte på midtbanen fra start, og måtte etterhvert ned på stopperplass da Arnar Gudjonsson måtte ut etter 56 minutter. Vi håper det ikke var noe alvorlig med han.

Det er bare å jobbe på videre om det er "mørkt på kinoen" etter denne kampen. På onsdag er det 1. runde NM mot Gjøvik Lyn, og på neste søndag tar vi imot Stabæk hjemme på Nammo Stadion.

Kampfakta: Kongsvinger TF - Raufoss Fotball 4-1 (2-0)

Scoringer: KIL 34', 37', 52' 72'  Raufoss: Gard Simenstad 60'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Haugen, Arnar Gudjonsson (Markus Karlsbakk 56.), Nicolai Fremstad, Emile Dadjo, Håkon Hammer, Erik Frøysa, Gard Simenstad, Filip Brattbakk (Teo Haltvik 80.), Markus Aanesland, Markus Johnsgård (Mame Ndiaye 73.)

Gult kort: Christian Johnsen

Publisert: 15.05.2022