Tallent

Tallent AS er stolt og solid samarbeidspartner!

Regnskap & Rådgivning Øst AS, og tidligere kjent som Raufoss Regnskapsbyrå as, har byttet navn. Det nye navnet er Tallent AS. På bildet ser vi revisor Turid Berge Endrerud og Daglig leder Anders Ringen.

Annonse:

Bortsett fra navn og logo, er ingenting endret. Eierne er de samme, og det er de samme hyggelige medarbeiderne som du vil treffe, når du ringer, eller kommer innom kontoret i Sagvollvegen 1 på Raufoss.

Navneendringen er en strategisk del i moderniseringen av bedriften: 

-Regnskapsbransjen har utviklet seg mye de siste årene, og vil fortsette utviklingen i årene som kommer. Vi skal være med på bransjeutviklingen, og modernisering av navn og lokaler er et av stegene vi tar, sier Daglig leder Anders Ringen.

Vi støtter Raufoss Fotball fordi de er en verdifull bidragsyter i lokalsamfunnet, og gjør en stor jobb for mennesker i alle aldre. Det er også viktig å huske på at Raufoss Fotball i tillegg er en stor bedrift i byen vår. For oss er de en av våre største kunder, og vi har et veldig godt samarbeid!

— Anders Ringen, Daglig leder Tallent AS

Vi i Raufoss Fotball har fått uvurderlig oppfølging og service fra de dyktige medarbeiderne i Tallent AS gjennom mange år. Det oppleves både trygt, fleksibelt, nært og nytenkende - akkurat slik visjonen til Tallent lover.

Sjekk ut hjemmesiden til Tallent AS for mer om selskapet og tjenester HER

Vi setter stor pris på samarbeidet, og folkene i Tallent er en super gjeng å ha med seg på laget! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen: