Takk til "Kåffa" for et flott kamparrangement!

Gatelaget har i dag vært på Ekeberg for å spille Østlandsserie mot KFUM Oslo - det var alle tiders! Vi takker for et flott arrangement og godt vertskap! Her ser dere lagene i skjønn forening etter match!

Annonse:

Buzzen med Tommy bak rattet tok av fra Raufoss kl. 08.15 i morges, med kurs for Oslo og Ekebergsletta. Spillere ble plukket opp på Raufoss, Kolbu, Lena, Eina og Roa. Med på turen var også fire supportere og to ledere.

På KFUM Arena ble vi tatt godt imot etter alle kunstens regler, her ventet både kaffe, frukt og blide fjes. Publikum fikk også servert kaffe.

kaffeservering.jpg
Med stil: kaffe og flagg til folket på Ekeberg.
​​​​​

Vi hadde et solid overtak på Kåffagjengen i denne kampen, som endte 14-3 i vår favør, med 6-2 til pause. Kåffa scoret imidlertid kampens fineste mål, som var en skikkelig suser av et skudd oppe i motsatt hjørne etter corner! 

Gutta våre laget mange mål i dag, men sløste også med sjansene sine, og skøyt Kåffa-keeperen veldig god. Det gjelder å øve seg på å bli "kaldere" i gode posisjoner foran mål.

Både KFUM og Raufoss startet opp våre gatelag i 2021, så vi er begge ganske ferske i gamet. Dagen ble rundet av med et særdeles hyggelig sosialt samvær med trivelig ordskifte og god mat. 

Det er nå bare en kamp igjen for oss i årets Østlandsserie, det er også bortekamp mot Fredrikstad. Dato for kampen er enda ikke berammet.

Resultater og tabeller fra Østlandsserien finner du HER

Annonse fra Obos-ligaen: