Takk til alle dere som bidro til at Kronekampen ble en suksess!

Vi er takknemlige for at så mange var med og støttet opp om Kronekampen 2023! Tusen takk til ekte samfunnsaktører, som bidrar med uvurderlige midler for å opprettholde aktivitet for store og små!

Annonse:

Hele 43 bedrifter og 143 privatpersoner bidro med sin støtte slik at 1305 supportere fikk bli med på fotballfesten søndag med gratis inngang. Og for en fest det ble! Med seier over Start og masse folk som storkoste seg på tribunene!

Våre støttespillere sørget samtidig for 317.000 kroner inn i klubbkassa. Det er bare helt suverent! 

SE ALLE HERLIGE STØTTESPILLERE HER 💛🖤

 

Styreleder Trude Øvstetun er veldig imponert over både bedrifter og alle andre trofaste supportere som stiller opp for klubben vår - og at hver og en fortjener synliggjøring, oppmerksomhet og offentlig applaus! Og det vil også bli mange flere muligheter for bedrifter til å samarbeide med oss framover. For det vil både bli toppfotball og breddeball, cuper for barn og unge, og nydelig aktivitet hver dag - året rundt - i de flotte anleggene våre.

Raufoss Fotball har en frivillighet og et samfunnsengasjement som vi verdsetter og er takknemlige for hver eneste dag. Vi betyr mye for mange. Det er rett og slett fantastisk! TUSEN TAKK ALLE SAMMEN.

— Trude Øvstetun, Styreleder Raufoss Fotball

 

Har du fått SMS og E-post fra oss?

Alle støttespillere skal ha fått en sms og e-post med innbetalingsinfo, alle bedrifter får egen faktura. Skulle du ikke ha fått melding, kan du enkelt regne ut ditt bidrag å benytte Vippsnummer 638145 (Kronekamp Raufoss Fotball) eller benytte bankkonto 2050.06.06399 (merk Kronekampen). I den utsendte meldingen har det dessverre sneket seg inn feil publikumsantall, men beløp til innbetaling stemmer. Har du spørsmål rundt dette kan du rette de til Bent Dalby på telefon: 911 82 666

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: