Takk for støtten!

Vi fikk endelig komme "hematt" til den 5. serierunden i årets OBOS-liga. Spillerne leverte på banen, et lite og eksklusivt publikum leverte fra tribunene, og alle våre trofaste frivillige sto for et flott arrangement. Tusen takk for støtten alle sammen!

Vi skulle så gjerne hatt flere folk på tribunene, men slik smittevernprotokollen er må vi fortsette med 200 tilskuere inntil den blir endret. Det håper vi på, og fotballkamper trenger folk på tribunene av så mange grunner. Dette ble også markert på mandag ved at kapteinene på begge lag hadde med seg hver sin drakt med nummer 12 som symboliserer den tolvte mann.

Klubbene taper mye inntekter selvsagt, og vi i Raufoss Fotball har i øyeblikket #metermatchen gående der vi oppfordrer folk til å bidra med å kjøpe meter for å slå virtuell ring rundt Nammo Stadion på kampdag. Til kampen mot Kongsvinger kom vi rundt! Tusen takk for givergleden - den er gull verdt!

Neste hjemmekamp er mot Strømmen IF på mandag 3. august kl. 18.00. Billetter for åpent salg frigis på TicketCo torsdag 30. juli kl. 10.00

Les mer om #metermatchen, hvordan du kan støtte og premier du kan vinne HER

Kampanjen fortsetter videre og vi håper du vil være med å støtte oss!

Annonse fra Obos-ligaen: