møllerhagen mot Brann

Takk for nå, Amund!

Amund Møllerhagen (22) har valgt å gå til Brattvåg i Post Nord-ligaen fra neste sesong! Vi takker den flotte kolbuingen for fem fine år i gult og svart - og ønsker masse lykke til videre i karrieren!

Annonse:

Amund kom til Raufoss som juniorspiller i 2017 og gjorde seg kjapt bemerket med sine mange kvaliteter. Etter 2019-sesongen ble innsatsen kronet med hans første to-års proffkontrakt, som ble forlenget med ytterligere et år i desember i fjor.

Når vi gjør opp status står "Møller" bokført med 24 offisielle A-kamper, hvorav 20 av dem i 2022.

Han kom inn i sommerperioden og var med og bidro til at laget noterte seg for en historisk sterk seiersrekke. Han har også 58 B-kamper i 3. og 4. divisjon å vise til.

Gjennom alle disse årene har han vært en fantastisk god bidragsyter inn i prestasjonskulturen vår, både på og utenfor banen. Han vil bli savnet av både medspillere, trenere og alle andre i klubben - men nye impulser og utfordringer er det også viktig å få med seg her i livet.

Amund har vært 100% i alt han har foretatt seg. Han har betydd enormt mye for garderoben, og har også det siste året imponert stort på banen. Vi er glade for muligheten han nå får hos våre venner i Brattvåg, og ønsker masse lykke til!

— Fredrik Greve Monsen, Sportssjef

Amund studerer pedagogikk på deltid, og skal også fortsette studiene sine videre på Sunnmøre.

Vi ønsker masse lykke til i ny klubb, og alt godt på ferden videre!

Amund portrett.jpg
Amund Møllerhagen 2022 (Foto: Marius Mykleset)

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.12.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset