Takk for laget, jenter!

Karine Ørud (bildet), Oda Karoline Skogan, Jenny Keiserud og Ingrid Skattebo har alle gjort seg godt bemerket i Raufoss-trøya, og har sagt takk for seg før 2024-sesongen. Trenerteamet og klubben takker for laget, ønsker lykke til videre - og selvsagt velkommen tilbake om muligheten byr seg!

Annonse:

Oda Karoline Skogan

Oda rakk et lite comeback etter fødsel på tampen av fjoråret, men har før denne sesongen funnet ut at hverdagen ikke går opp med barn, jobb og fotballsatsing. 

Storscoreren står bokført med imponerende 47 mål på 98 kamper for A-laget. 

Oda Skogan.jpg
Oda med comeback i fjor kort tid etter fødsel.

Karine Ørud

Fjorårets kaptein, fullførte sesongen til tross for studier i Oslo, men har nå bestemt seg for å fortsette karrieren i byen. Klubben som trakk vinnerloddet ble til slutt Frigg. Ørud kom fra Skreia/Kapp i 2018, og vokste i løpet av årene fra å være ung og urutinert spiller til å bli en offensiv motor og ledestjerne. 

Karine har 79 kamper og 19 mål for Raufoss.

Jenny Bjøntegaard Keiserud 

Jenny kom til oss fra Kolbotn midt i sesongen 2022, etter å ha begynt å studere på Gjøvik. Keiserud viste seg å være en meget smart spiller, som ga oss god balanse på midtbanen. På et og et halvt år i gult og svart rakk hun å ta med seg imponerende mange bestemannspremier på sine totalt 31 kamper. Hun har nå lagt fotballskoene på hylla for ei stund for å fokusere på studier.

Ingrid Skattebo 

Har dessverre vært svært uheldig med skader i sitt opphold på Raufoss, og har kun seks kamper på to og en halv sesong. Valdrisen har allikevel vært en viktig bidragsyter inn i gruppa på mange måter, blant annet som medkomponist av legendarisk Raufoss-sang - med påfølgende musikkvideo. 

Hun har nå flyttet til Oslo, og vi håper at Ingrid skal få kroppen på stell i sin nye klubb Grorud. 

Om muligheten skulle by seg, ser vi dem alle gjerne tilbake i gult og svart!

💛🖤

Jenter i forsvaret 

For de som lurer, er Ingrids trillingsøster Marit Skattebo også i militæret, og jobber seg i tillegg tilbake fra en korsbåndsskade, med intensjoner om å fortsatt spille for Raufoss. 

Tuva Aspelien Klevengen er også for tiden i forsvaret - vi håper på retur for Tuva til Raufoss etterhvert!

group hug.jpg
Gruppeklem.

 

Annonse fra Obos-ligaen: