Takk for laget, Christian

Sesongen er over, og vi skal videre og spille OBOS-liga i 2023 også, for femte sesong på rad. Men det blir uten vår trener gjennom de siste seks sesongene. Vi takker Christian Johnsen for all moro - alle oppturer og nedturer vi har opplevd sammen!

Annonse:

Dagens kamp ble den siste for Christian Johnsen som Raufosstrener. Avtrykket han har satt på klubben, spillere, supportere og samarbeidspartnere er solid og dypt.

Han har hevet Raufoss Fotball til å bli en etablert klubb i norsk toppfotball. Det har han gjort gjennom iherdig og systematisk jobbing siden første treningsøkt i januar 2017 og hele vegen siden. Han har alltid hatt blikket rettet framover - mot neste økt og neste kamp. Klubben kommer til å nyte godt av toppfotballkulturen Christian har innført i lang tid framover. 

CJ Herb.jpg
Christian Johnsen i Herb's strek.

Vi er takknemlige for seks år med 100% fokus på utvikling, lagbygging og ambisjoner. Nesten 200 seriekamper er spilt med Christian ved roret, legger vi til cup og treningskamper runder vi nok godt og vel 250.

Med rundt 250 treningsøkter i året, har Christian utrettet store ting i samarbeid med andre dyktige folk og hardtarbeidende spillere her på lille Raufoss.

Takk for laget, Christian, og takk for jobben som er gjort for Raufoss Fotball.

Vi ønsker lykke til, og alt godt videre på vegen!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 29.10.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset