Surt tap på Nammo Stadion

Det ble en lang fotballkamp på Nammo Stadion i kveld, men bare et mål. Det var det motstander Kongsvinger som besørget etter 35 minutter spilt. Gard Simenstad og gutta var gode, men ikke effektive nok i kveld.

Annonse:

Gutta hadde egentlig kampen i sin hule hånd i første omgang, og det ene angrepet etter det andre ble rullet opp, vi var solide og tøffe i presset og vant dueller. Likevel er det KIL som scorer på en veldig sjelden visitt innenfor 16-meteren vår. 

Vi har ikke helt det samme trøkket i andre omgang, og kampen jevner seg mer ut i starten av omgangen. Likevel tar vi mer og mer overtaket i banespillet, og presser KIL kontinuerlig. Vi ventet bare på de forløsende målene, og de kom dessverre ikke i kveld. Dermed ble alle tre poengene med tilbake til skogene på Vinger.

Det var høy kvalitet på det gutta presterte på banen i kveld, men det er liten trøst i det når man taper matchen. Effektiviteten i motstanders boks må opp.

856 tilskuere var på plass på tribunene i kveld, og holdt et meget bra liv! Vi takker for støtten!

Nå hever vi blikket og ser mot neste kamp, en ny tøff bataje venter på Bryne om ei uke!

 

Kampfakta: Raufoss Fotball – Kongsvinger TF  0-1 (0-1)

Scoring: KIL 35’

Laget: Ole Kristian Lauvli, Arnar Gudjonsson, Emile Dadjo, Nicolai Fremstad, Erik Frøysa (Trygve Løberg 89.), Håkon Hammer, Markus Johnsgård, Markus Karlsbakk, Teodor Haltvik, Gard Simenstad (Kristoffer Sørensen 78.), Magnus Fagernes (Mame Ndiaye 78.)

Gule kort: Ole Kristian Lauvli, Markus Johnsgård, Teo Haltvik

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.08.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset