Surt tap i Sandnes

Håkon Leine scoret allerede etter et par minutter i Sandnes, vertene utlignet etter halvspilt førsteomgang. I andre omgang var Raufossgutta best, men Sandnes Ulf scoret en gang til - og det holdt til seier.

Annonse:

Vi fikk en drømmestart på kampen med Håkon Leines scoring etter en godt slått corner fra Emil Breivik. Nicolai Fremstad stusser den videre til Leine som prikker den inn bak Sandneskeeperen. Emil Breivik har et par gode skudd, og Håkon Leine har en ball til i mål, men blir avblåst for offside.

Vi presser periodevis godt, men de lysblå er hakket bedre enn oss i første omgang, Kent Håvard Eriksen setter inn utligningen på pent vis med hodet etter 23 minutter spilt. Ole Kristian Lauvli & Co var både gode og heldige som styrte inn til 1-1 etter halvspilt match.

I andre omgang starter Sandnes best, men utover i omgangen er det Raufossgutta som tar over presset. Gutta ruller opp gang på gang særlig på vår høyreside, men vi går oss fast og lykkes dessverre ikke med de skuddforsøkene vi har. Ryan Doghman hadde et par feite skudd, men rett utenfor. Det samme hadde både Stian Simenstad og Emil Breivik.

Ti minutter før slutt setter Sandnes Ulf inn seiersmålet etter dødball. Vi bombaderer Sandnesforsvaret langt inn på overtiden, men vi fikk dessverre ingen flere scoringer ut av det.

Vi hadde fortjent å få med oss mer fra Sandnes i kveld, særlig etter den gode prestasjonen i andre omgang. Men som vi alle vet, det er måla som teller. De lyseblå var mest effektive.

Høydepunktene:


 

Gutta reiser hjem nå i kveld, nå skal det lades opp til ny hjemmekamp på Nammo Stadion mot Åsane. Den går allerede søndag kl. 15.00.

Vi henger på! Heia Raufoss!

Kampfakta: Sandnes Ulf - Raufoss Fotball 2-1 (1-1)

Scoringer: Håkon Leine (3) Eriksen SU (23)  Reppesgård SU (81)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Nicolai Fremstad, Solo Owusu, Marius Alm, Stian Simenstad, Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik, Matias Belli (Lee Rochester 83.), Ryan Doghman (Gard Simenstad 74.), Emile Dadjo, Håkon Leine (Ikhsan Fandi 80.)

Gult kort: Solo Owusu

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 27.08.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkivfoto)