Super-lørdag på Nammo Stadion med U15 og U17 Nasjonal

På lørdag 1. juni blir det Super-lørdag for lagene våre som spiller nasjonal serie på Nammo Stadion: Først skal U15 laget møte Kongsvinger kl. 12.00, deretter møter U17 Fredrikstad kl. 15.00

Annonse:

Å stille lag i nasjonale serier er viktig for spillerutviklingen, og ambisjonen vi har i Raufoss Fotball om å kunne utvikle flere egne og lokale spillere til toppfotballen. Det gjør jo slettes ingenting at tiltakene samler treningsvillige og hardtarbeidende unggutter på tvers av klubber - og at man får reise rundt i landet, kjenne på nivået og skape gode opplevelser sammen. Enten man blir toppspiller eller ikke, er dette erfaringer man vil ha stor glede og nytte av videre i livet.

U15 gutta tar steg

Trener for U15 gutta er Kenneth Karlsen, og med seg i teamet har han Chris Coates som bidrar på feltet og i enkelte kamper. Laget har med seg spillere fra flere lokale klubber, og er nå etterhvert oppe i fire treningsøkter sammen i uka. Dette gir seg selvsagt utslag i sterkere relasjoner og bedre ferdighetsutvikling for hele troppen.

Så langt har U15 spilt fem av de åtte rundene (dobbel serie) som skal spilles før ferien, og til høsten blir det en ny avdeling med nye motstanderlag. Gutta har hittil slått Mjøndalen og Odd, tapte knepent mot Kongsvinger borte, og har to sure tap mot Sogndal. Lysten til å vinne på lørdag er stor - så kom på kamp å støtt laget fra tribunen!

Troppen mot Kongsvinger

Ludvik Bergheim Larsstuen, Elias Gjestvang Larsen, Jacob Nerseth Prøven, Marius Gjestrumbakken Brandvold, Marcus Torkehagen, Sindre Bjørnødegård, Øistein Røstøen, Eivind Kroon (Fagernes), Erdi Sopa, Håvard Løkken Myhre (Vind), Liam Bråthen (Fagernes), Mikkel Strandvik, Sondre Engesveen (Vind), Ansgar Wentzel Dramstad (Gjøvik Lyn)

U17 med sterk vår

Det er Alexander Bøhleng Bakken som er hovedtrener for U17, og med seg som assistent-trener har han Fredrik Bjørnerud. Gjengen trener fire økter i uka pluss kampene i U17 nasjonal serien og mange av gutta spiller også 4. divisjon menn senior. Det er mye potensial og svært høyt ferdighetsnivå i denne veldig unge spillertroppen, og gutta jobber hardt både på trening og i kamp.

Spiller dobbel serie

I årets U17-sesong spiller de dobbel serie i en avdeling med ni lag, og på fem spilte kamper har de slått Mjøndalen på Consto Arena, spilt uavgjort mot både Start og Bodø Glimt på bortebane, og tapt knepent mot Strømsgodset og Sarpsborg 08 hjemme på Nammo Stadion. Gutta jakter årets første hjemmeseier mot FFK på lørdag.

U17 nasjonal på Mjøndalen.jpg
Blide gutter etter 5-1 seier mot Mjøndalen tidligere i vår. (Foto: Alexander B. Bakken)

Mange spillere

Trenerteamet har ikke tatt ut endelig 18-mannstropp til lørdag enda, men de som er aktuelle til kampen mot Fredrikstad lørdag er: Martin Parthaugen, Trym Aspelien, Martin Dalby, Sebastian Rønningen, Jørgen Skjølås, Emil Martinsen, Mateus Tandsether, Ola Fremstad, Jørgen Tungvåg, Mohamed Kalakeche, Dior Gashnjani, Nicklas Engen, Torjus Rønningen, Isak Hilsen, Magnus Fjeldstad, Ulrik Danbolt, Jonas Korsaksel, Elias Sørum, Simen Østerud, Tinus Engebakken.

Møt opp på stadion på lørdag! Vel verdt å få med seg "framtida" i klubben! 

💛🖤

 

Annonse fra Obos-ligaen: