Super-lørdag på Nammo Stadion!

Vi har så langt hatt ei veldig begivenhetsrik uke - mye har skjedd! Og mer skal det bli. På lørdag er det både landskamp og kronekamp på Nammo Stadion med gratis inngang for alle!

Annonse:

J15-LANDSLAGET FØRST UT

Vi arrangerer landskamper denne uka, vi fikk se en strålende match av det norske J15-landslaget tirsdag, med seier over Sverige. Over 300 tilskuere var på plass på tribunene. Lørdag kl. 11.30 er det ny kamp for jentene, da er det Danmark som er motstander. Vi anbefaler alle å ta turen til Nammo Stadion! 

KRONEKAMPEN

Lørdag kl. 16.00 er det klart for årets kronekamp som spilles mot IK Start. Dette blir en viktig kamp for A-lagsgutta, som kjemper hardt for å henge på i kampen om en av kvalikplassene. Vi har kommet fram til den 25. serierunden, med bare seks kamper igjen. Sist lagene møttes, på Sør Arena i mai, endte det 2-2 med scoringer av Gard Simenstad og Herman Haugen for vår del.

Det har vært endringer hos begge lag gjennom sommeren og høsten, og i øyeblikket ligger Start på sjetteplassen, fem poeng foran oss som nå er på åttende plass.

Vi håper på god kok og fulle tribuner! Ønsker du å være med å støtte kronekampen, kan du legge inn ditt bidrag: trykk HER

HER: Les lørdagens kampprogram allerede nå!

Torsdag ble det også klart at Christian Johnsen og klubben skiller lag etter sesongslutt.

Les klubbens pressemelding i sakens anledning HER

ALT ER GULT OG SVART -  OG ALLE LAG PRESENTERES

Ta på deg ditt beste gule og svarte antrekk og bli med på "full dag" på Nammo Stadion. Det blir liv og røre, pizzavogn, popcorn og åpne kiosker. Det er meldt at mange Start-supportere er ventet til Raufoss - så det blir massevis av  gul og svart moro! 💛🖤

Alle Raufosslag stiller til parade på stadion på lørdag!

  • Alle lag (dvs. fra Lekegruppa og helt opp til Damelaget/Raufoss 3) møter på «Knotten» i sørenden av Nammo Stadion når det er spilt 30 min av første omgang (Kl. 16.30).
  • Alle lagene går samlet ut på banen i pausen og mottar sin hyllest fra publikum.
  • Spillerne stiller i drakter og trenere/ledere i Joma treningsklær.
  • Thomas Andersen er «paradesjef» og organiserer paraden.

Husk å hente ut dine gratisbilletter til store og små på TicketCo

Vi oppfordrer alle som har mulighet til det om å gå eller sykle til kampen!  Det er få parkeringsplasser tilgjengelige rundt stadion, og vi anbefaler dere som kommer med bil å parkere ved Raufoss Barneskole.

Velkommen til Nammo Stadion! Heia Raufoss!

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.09.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset