Super-Breivik sikret seier på Jessheim

Førsteomgangen startet treigt, men kampen fikk en voldsom kanonfart mot slutten. En deilig seier mot Ull/Kisa!

Ull/Kisa – Raufoss 1-4 (1-1)

Kampen på Jessheim startet rolig, og det var lite som tydet på at noen av lagene ville gå hardt ut fra start. Raufoss var kanskje mest på, og nærmet seg feltet til Ull/Kisa ved et par anledninger. I fjerde minutt kom Ikhsan Fandi gjennom alene mot Ull/Kisas keeper, men ble felt på veien inn – og Raufoss fikk frispark i god posisjon. Frisparket, fra Emil Breivik, gikk rett i muren.

I de neste ti minuttene var det lite som skjedde. Raufoss hadde ballen mest, og snek seg til et og annet halvfarlig, men det var mer jevnt og sjansefattig enn noe annet.

Like etter halvspilt omgang kunne først Kristoffer Nessø og nykomlingen Filip Brattbakk varte opp med fint spill, som hadde blitt et lekkert mål hvis det ikke hadde vært for en litt dårlig touch. Sekunder senere fikk Fandi satt ballen i mål, men det ble avblåst for hands før det ble noe jubel.

Etter dette tok Ull/Kisa litt over, og i det 27. minutt ga det resultat. Hjemmelaget tok ledelsen med 1-0, litt mot alle odds, da et innlegg fra siden gikk rett til en noe umarkert Ole Andreas Nesset – som fra kort avstand gjorde det sjanseløst for Ole Kristian Lauvli å ta ballen.

Matias Belli Moldskred var på hugget etter målet imot, og etter halvtimen spilt hadde han både ett, to og tre gode skuddforsøk – dog hadde hjemmelaget god kontroll på det. Men det var ikke lenge etterpå, i 38. minutt, at nettopp Belli var på ball, med hodet etter en corner – og fikk satt den i mål. Utlikningen satt, til 1-1!

I 41. minutt var Edvard Race uheldig og fikk hektet Ull/Kisas målscorer fra tidligere inne i feltet – og dommeren blåste for straffe. Heldigvis har vi en solid mann i mål, med Lauvli som disket opp med en herlig redning. I de påfølgende minuttene var det et voldsomt press fra hjemmelaget, men ingenting gikk forbi vår sisteskanse.

Med ett tilleggsminutt prøvde Raufoss så godt de kunne å få gå til pause med ledelse, hvor blant annet Brattbakk fyrte av et nydelig skudd som hadde fortjent en bedre skjebne enn å havne i Ull/Kisas keeperhender. Like etter blåste dommeren av til pause, med 1-1 på tavla.

Snaue fem minutter inn i andreomgangen kom Nessø seg løs fra en floke foran Ull/Kisas mål, og satte den inn i nettet via en motstander! Ikke så pent, men en god start på omgangen for Raufoss, da stillingen viste 1-2!

Raufoss var i dytten, og både Breivik, Nessø og Fandi var nær, nærmere og nærmest å sette inn økning av ledelsen i løpet av andreomgangens første kvarter. Ull/Kisa kom sjelden til noe, og de slet godt med å prøve seg på forsvaret til de, for kvelden, lillakledte Raufoss-guttene.

I 70. minutt ladet Nessø kanonen med det som kunne blitt et nydelig mål, men skuddet var en tanke eller to for høyt. Etter dette hadde Ull/Kisa noen minutter med et par forsøk, men det ble med det, for både Lauvli og Raufoss-forsvaret hadde god kontroll.

Like etter klokken bikket 80 spilte minutter ble Breivik klippet ned av Ull/Kisas Steffen Jenssen, som fikk rødt kort. Det førte til frispark i klassisk Breivik-posisjon, og heldigvis kom han seg på beina igjen – og jammen knallet han ballen rett i mål! 1-3 på Jessheim stadion!

Benken var knapt satt seg igjen etter målfeiringa da Breivik nok en gang kom løpende mot hjemmelagets keeper – denne gangen alene etter en miss av midtbanen til Ull/Kisa. Uten å nøle banket han også den ballen inn i nettet, og sendte de lillakledte opp i en komfortabel ledelse med 1-4.

De siste minuttene av kampen fortsatte i samme spor, og Ull/Kisa var ikke i nærheten av å redusere. For en kamp, som endte 1-4 til Raufoss!