Super åpning - med seier mot Hamkam!

Det ble en særdeles gledelig offisiell åpningskamp i Raufoss Industripark Arena i kveld! 3-0 over grønnbuksene fra Hamar smaker godt!

Hamkam gikk hardt ut fra startblokkene etter at Øyvind Hansebråten fra Raufoss Industripark fikk foreta avspark i anledning dagen. Ole Kristian Lauvli hadde et par griseviktige redninger innledningsvis. Men, gutta red av presset godt, og etter snaue kvarteret jevner det seg mer ut. Gard Simenstad fyrer av et godt skudd som "Kammas" keeper må ut i full strekk for å redde, vi trykker godt på utover i omgangen, og etter 32 minutter er det Markus Johnsgård som sender oss opp i 1-0 med en nydelig heading i loop over Hamkam-keeperen.

Andre omgang var såvidt blåst i gang da vi fikk 2-0 ved Andreas Helmersen som dundrer avgårde et knallhardt skudd fra 17-18 meter nede i hjørnet! Hamkam lar seg nok skremme av dette, og setter inn mer skyts utover etter kalddusjen - men makter ikke å score. Det gjør imidlertid Sivert Westerlund som lader kanonen og fyrer av skudd fra over 25 meter, som går i stanga og inn, utagbar for keeper.

Gutta var effektive og gode i kveld! Vi gleder oss til mer, og til seriestarten.

På søndag går turen til Valdres Storhall for nok en treningskamp, vi møter Sogndal til match kl. 14.00. Møt opp!

NB! Etter den ordinære kampen spilte reservene en ekstra omgang a 45 minutter. Her vant våre reserver 3-1 med to scoringer av Andreas Østerud og en av Hynor Gashnjani. Det skulle bli omtrent 6-1 sammenlagt det!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Hamkam 3-0 (1-0)

Scoringer: Johnsgård 32' Helmersen 46' Westerlund 59'

Laget: Ole Kristian Lauvli - Nicolai Fremstad - Jamal Deen Haruna - Sivert Westerlund (Simen Hagbø 77.) - Gard Simenstad (Filip Brattbakk 77.) - Erik Frøysa (Arnar Gudjonsson 60.) - Loris Mettler (Jakob Nyland 86.) - Håkon Hammer - Adrian Teigen (Kodjo Somesi 86.) - Markus Johnsgård (Andreas Østerud 46.) - Andreas Helmersen (Magnus Fagernes 66.)

Publisert: 21.03.2023