Strømmen tok alle tre poengene

Strømmen tok ledelsen midt i første omgang, og ledelsen holdt seg til pause. Vi tok over kommandoen etter to strålende scoringer i andre omgang - men Strømmen slo knallhardt tilbake og gikk seirende ut av oppgjøret.

Kampen sett under ett ble en jevnspilt affære, der lagene skiftet på å ha kommandoen i matchen. I første omgang ble det skapt veldig få sjanser av begge lag, vi hadde et bra trøkk inn mot pause, men Strømmens scoring ble den eneste.

Over i den andre omgangen setter vi inn gode offensive støt, og etter noen få minutter stiller Kristoffer Nessø inn godfoten og "limer" utligningsmålet opp i krysset! Vi rekker ikke å stoppe jubelen før et innlegg fra Ryan Doghman når fram til Mame Ndiaye, som bryster ned ballen og feier den i nettet. Vi har på dette tidspunktet i kampen kjempet Strømmen litt ut av stilen, og holder god kok en periode.

Men, så rakner det litt i forsvaret vårt på et godt slått Strømmen-innlegg, og vertene utligner til 2-2 etter 68 minutter. Dette gir Strømmen vann på mølla, og Chaib feier inn 3-2 på en skruball som Ole Kristian Lauvli ikke hadde sjans til å se retningen på.

Gutta henger i tauene mot slutten av kampen for å jakte utligningen, men de gjør det vanskelig for seg selv og blir stressa og upresise. Det rutinerte mannskapet til Strømmen drar dermed seier'n greit i land.

Det er intense saker når det står på disse kampene! Framover venter mange tøffe oppgjør, med blant annet fem kamper på de 15 første dagene i november. Neste utfordring er Lillestrøm SK hjemme på Nammo Stadion på førstkommende onsdag kl. 18.00.