Strømmen IF til Nammo Stadion

Christian Johnsen's menn har en og en halv dag med påskefri i år, som naturlig er når fjerde serierunde i OBOS-ligaen spilles på mandag 2. påskedag. Motstander er Strømmen IF.

Annonse:

Strømmen IF har i likhet med oss sanket tre poeng så langt, etter tre serierunder. De spilte 1-1 mot Ull/Kisa på hjemmebane i første kamp, deretter 1-1 mot Jerv, og forrige helg ble det 0-0 i oppgjøret mot Sandnes Ulf.

Alle våre poeng kom i serieåpningen borte mot Nest-Sotra, men vi må vel kunne si at vi har hatt noe tøffere motstand i Sandefjord og Start, som begge spilte eliteserie i fjor.

Vi har et ungt og uredd lag, som i de tre innledende kampene har vist at de både tør og kan i møte med de beste lagene. Keeper og kaptein Ole Kristian Lauvli har på alle måter gått foran, og har levert kruttsterke saker. Det handler om å stå støtt, og ha fokus gjennom de 90 minuttene kampen varer for å vinne med seg alle poengene.

Strømmen har etablert seg godt i OBOS-ligaen, og spiller vel nå sin niende eller tiende sesong på rad i 1. divisjon. Det betyr at de vet inderlig godt hva som kreves på dette nivået i norsk toppfotball. Vi fikk en forsmak på dette da vi møtte Romerikslaget til treningskamp i slutten av februar, da vi tilslutt vant 4-3 etter at vi lå under 1-3 til det var kvarteret igjen. Gard Simenstad ble matchvinner med sin 4-3 scoring på overtid.

Les mer om den kampen her En forsmak på hva som venter oss

Strømmen IF har en ny, spennende, ung trener i Ole Martin Nesselquist (25), som kom inn foran 2019-sesongen. Og det er ingen grunn til å forvente seg noe annet enn nok en jevn og tøff match på Nammo Stadion mandag 2. påskedag kl. 18.00.

Der håper vi å se deg!

Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: