Strand Hotell på Gjøvik – vår nyeste samarbeidspartner

Quality Hotel Strand på Gjøvik er ny samarbeidspartner i Raufoss Fotball. Det tradisjonsrike hotellet ligger midt i Strandgata/Elvegata på Gjøvik og har en rekke forskjellige servicetilbud. På bildet ser vi salgsdirektør Kent Johnsen sammen med vår Jørn Ola Formo.

Annonse:

Otium Spa er et av tilbudene som du kan finne på Strand Hotell. Her kan du slappe av i flere varme basseng eller boblebad, benke deg i ei god badstue - eller rett og slett unne deg en deilig spa-behandling i innbydende lokaler.

Pi-taket et "must" å besøke på sommeren

På sommerstid er Pi-taket et sted som bør besøkes. På taket av hotellet ligger restauranten med utsikt over byen og Mjøsa. Her kan du spise lunsj eller middag fra en god og innholdsrik meny, eller bare ta med venner eller kollegaer for en forfriskning i hyggelig samvær.

 

Ta kontakt for booking av møter og sosiale samlinger

Ellers innehar hotellet flotte møtelokaler, alt fra mindre møterom til konferansesaler. Her er det bare å ta kontakt for å avtale dagmøter, samlinger eller sosiale tilstelninger.

Ingen henvendelse er for liten, ingen for stor. Her kan du arrangere mindre sammenkomster og happenings for inntil 500 mennesker.

Vi gleder oss veldig til å samarbeide med hotellet og er takknemlige for tilliten!

Sjekk ut mer her om Quality Hotel Strand på Strawberry

 

Annonse fra Obos-ligaen: