Storseier for jentene!

Med ni ulike målscorere tok jentene sesongen største seier!

Raufoss var mye foran målet til gjestene de første tjue minuttene av kampen, men slet med å skape de store sjansene. En mur av blå spillere gjorde det vanskelig for jentene, men med kontinuerlig høyt press måtte muren til slutt gi etter. Etter 24 minutter spilt kunne endelig Silje Rehnstrøm sende oss opp i ledelsen. Rehnstrøm var også nære å øke ledelsen til 2-0 like etter. Eline Amlie tok den jobben i stedet og økte ledelsen med et fint langskudd. Bærumsjentene fikk kampens første gule kort, og vi fikk frispark i god posisjon. Marthe Dybdal plasserte frisparket over keeper og i mål. 3-0. Kaptein Karine Ørud fulgte på med enda en scoring, og lagene gikk til pause på stillingen 4-0.

Det var ikke mye krefter igjen i gjestene etter hvilen, og jentene fortsatte målfesten. De ga seg ikke før det sto 12-0 på måltavla, og innkasserte med det tre nye poeng i sesongens største seier! Jentene troner fortsatt på toppen av tabellen med 21 poeng og en imponerende målforskjell. Neste mandag er det ny kamp! Da venter Brumunddal på bortebane. Kampstart på SH-banen er 16.00.

Karine Ørud ble kåret til kveldens beste Raufoss-spiller, og fikk et gavekort fra Pizzabakeren.

Kampfakta: Raufoss - Bærums Verk Hauger 12 - 0 (4-0)

Scoringer: Silje Støen Rehnstrøm (24, 66), Eline Amlie (36), Marthe Dybdal (38), Karine Ørud (41, 85) Jenny Dahl-Maier (52), Sigrid Hoem (54) Nora Garder Smerud (70) Selvmål (77) Marit Skattebo (84) Malin Fuglerud Bjørge (87)

Laget: Madikken Løvlien Sagbakken, Marit Skattebo, Jenny Dahl-Maier (Viktoria Langaas, 63), Malin Johanne Fuglerud Bjørge, Eline Amlie (Pamina Strand, 45), Karine Ørud (Sigrid Hoem, 45), Ellen Gravdahl, Jenny Bjøntegaard Keiserud (Karine Ørud, 71), Marthe Dybdal (Eline Amlie, 71), Nora Garder Smerud, Silje Støen Rehnstrøm