Stor spilleglede på Briskeby

Det ble en rein nytelse førsteomgangen på Briskeby i ettermiddag! 5-1-ledelse til pause, etterfulgt av en solid og kontrollert andreomgang.

Mange som har slitt benken endel i de foregående treningskampene fikk vist seg fram på Briskeby i dag. Den spillegleden som hele laget viste, og hvordan det ble klinket til og jobbet, var en sann fornøyelse å se på! Kun Marius Alm, Edvard Race og Teodor Haltvik fra forrige førsteellever spilte fra start.

Vi i Raufossfotball.no redaksjonen er happy for at vi ikke skal ta ut laget til seriestarten! Her er det nemlig mye gull i rekkene! Det samspillet vi fikk se mellom Teodor Haltvik, Jakob Nyland, Even Bydal, Tobias Hestad og Andreas Helmersen i denne kampen lukta det krutt av tvers over Mjøsa og tilbake til Raufoss!

Etter fem minutter spill hadde vi allerede hatt to store muligheter ved Helmersen og Haltvik. Elegante Tobias Hestad ble "tredd" igjennom gang på gang, og skaffet oss to straffespark på rappen. Begge disse ekspederte Marius Alm i mål.

Deretter var det endelig Andreas Helmersen sin tur: smeller inn 0-3 etter et strøkent innlegg fra Håvar Befring fra kanten. Jakob Nyland setter noen minutter rolig inn 0-4 etter et av mange meget gode Raufoss-angrep.

Hamkam reduserer til 1-4, før Andreas Helmersen plukker opp returen på et skudd fra Tobias Hestad, som han "leverer" i mål, og 1-5 til pause.

Vi bytter flere spillere i pausa, og Hamkam gjør noen grep for å forsvare seg bedre. Omgangen blir roligere, vi kontrollerer det hele relativt greit. Tre juniorer kommer inn, og gjør sine saker meget bra! Birk Evertsen, Andreas Farup og Kristoffer Linnerud viste solide saker, det gjorde også de to juniorene våre i A-troppen, Tobias Andersen og Håvar Befring som begge spilte 90 gode minutter i dag. Vi avsluttet med et purungt forsvar i dag - som var voksne i oppgavene, foran Rino Lund Johnsen med sekken full av ro og selvtillit.