Sterk 2. omgang, men ingen poeng i Sandnes

Det holdt ikke med én sterk omgang i Sandnes. For andre kamp på rad måtte vi gå av banen uten poeng, etter at Sandnes-Ulf vant 2-0 i tredje serierunde i OBOS-ligaen.

Dermed må vi fortsatt ta til takke med den ene poenget vi fikk i serieåpningen borte mot Mjøndalen. Og nok en gang etter en tafatt 1. omgang i en relativt sjansefattig kamp der begge lag trengte sårt til poeng.

Mye balltrilling

To forsiktige og disiplinerte lag trillet mye ball og skapte ikke mer enn en halvsjanse til hvert av lagene den første halvtimen på Øster Hus Arena. Da var Kistoffer Hay uheldig på et innlegg fra Sandnes-Ulfs venstreside. Klareringa landet i beina på Haris Brkic, som ikke gjorde noen feil og sørget for ledelse til vertene fra Sør-Vestlandet.

Framover på banen hadde vi problemer med å få etablert noe spill, men kviknet til helt mot slutten av omgangen. Et frispark fra Nyland Ørsahl endte imidlertid med hjørnespark, og da Ampofo kom litt for seint på en «stikker» like etterpå, var det Sandnes-Ulf som kunne gå til pause med ledelse 1-0.

Kjempesjanse

Jørgen Wålemark gjorde tre bytter i pausa, og det var et mer aggressivt Raufoss-mannskap som tok tak i kampen etter hvilen. Og mot et hjemmelag som la seg dypt, kom også sjansene for Raufoss utover i omgangen.

Men da Erlend Hustad ikke klarte å sette en kjempesjanse tidlig i omgangen og et par andre sjanser heller ikke resulterte i uttelling, var det Sandnes-Ulf som mot spillets gang økte til 2-0 ved Noah Bertelsen snaue halvtimen ut i omgangen.

Avsluttet med 10 mann

Og selv om vi ikke ga opp og fortsatte å dominere i banespillet, klarte vi ikke å spille oss til de store sjansene det siste kvarteret. Det gjorde det heller ikke bedre at vi måtte avslutte kampen med 10 mann, etter at Badjie måtte gå ut med en skade noen minutter før full tid. Vi håper Kebba kommer seg fort etter skaden.

Lørdag kommer Bryne på besøk til Nammo stadion. Da håper vi gutta er «på’n» fra start  - og ikke for fjerde kamp på rad kommer under i 1. omgangen.

Takk til den lille kontigenten med Raufoss-supportere som hadde tatt turen til Øster Hus Arena.

Kampfakta: Sandnes-Ulf – Raufoss 2-0 (1-0)

Scoringer: 1-0 Haris Brkic (32), 2-0 Noah Bertelsen (74)

Gult kort: Nicolai Fremstad, Victor Fors, Jamal Deen Haruna

Raufoss-laget: Ole Kristian Lauvli – Adrian Hansen (Sander Nordbø fra 45. min), Jamal Deen Haruna, Kristoffer Hay – Jakob Nyland Ørsahl, Ryan Lee Nelson (Jan Inge Lynum fra 45. min), Eduards Emsis, Nicolai Fremstad, Victor Fors (Oliver Rotihaug fra 83. min) – James Ampofo (Kebba Bedjie fra 45. min), Erlend Hustad (Andreas Østerud fra 83. min)