Starter idretts-SFO

Vår Sports og administrasjonssjef i junioravdelingen, Thomas Andersen planlegger for oppstart av Idretts-SFO 10. november. Aktivitetene legges til den flotte, nye idrettshallen ved ungdomsskolen.

Annonse:

Idretts-SFO er planlagt hver onsdag etter skoletid for elever fra 2.- 4.- trinn. Og vi skal innom mange ulike idretter og aktiviteter som har som formål å skape glede og mestring i felleskap.

Vi planlegger oppstart av Idretts-SFO onsdag 10. november. Vi kjører gratis prøvedag denne dagen, og vi starter opp om vi har 12 deltakere eller flere. Meld dere på i påmeldingslinken litt lenger nede i saken også til prøvedagen, påmeldingen er ikke bindende utover prøvedagen i første omgang.

Sted: Nye idrettshallen ved Vestre Toten Ungdomsskole¨

Barna blir hentet med Raufoss Fotball sin egen buss etter skoletid på Korta og Raufoss skole. Henting på andre skoler etter nærmere avtale.

  • 13.40-14.05 Henting på skolene.
  • 14.00-14.30 Mat. Vi serverer ett sunt måltid
  • 14.35-16.00 Aktivitet
  • 16.00-16.15 Henting

Plassen kan kombineres med vanlig FFO (fotballfritidsordning)  som er på mandager.

Pris: 750,- kr. per måned. for en dag i uka

        1150,- kr. per måned for 2 dager i uka.

Påmeldingslink finner du HER 

 I et samfunn som i stadig større grad bærer preg av stillesitting og teknologi, blir det viktigere å engasjere barn og unge i fysisk aktivitet. I dag vet vi at det er sammenheng mellom barns evne til å koordinere kroppen sin fysisk, og barns evne til å løse teoretiske og praktiske oppgaver i f.eks skolesituasjoner. Vi ønsker å tilrettelegge for en aktiv hverdag for alle barn.

På Idretts-SFO får barna prøvd ulike idrettsaktiviteter, utviklet gode motoriske ferdigheter og et godt grunnlag for å drive idrett

— Thomas Andersen, Sports og adm.sjef Raufoss Fotball

Fysisk aktivitet sammen med andre skaper trivsel og samhold. Sammen gjør vi idretts- SFO til et trygt, sosialt og aktivt sted å være!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: