Start på søndag

På søndag tar vi imot IK Start til match på Nammo Stadion - avspark er kl. 17.00. Ny, tøff oppgave venter for gutta våres!

Annonse:

Kampen blir vårsesongens siste før en måneds spillepause. Vi møter et Start-lag som har hatt en mildt sagt varierende sesongstart, og som ikke helt har fått makrell-fotballen til å flyte. Sørlendingene, under ledelse av Azar Karadas, har i enkelte matcher fått vist hva som bor i dem, og i forrige runde ble topp-laget Stabæk slått 4-3 på Sparebanken Sør Arena.

Vi forventer oss et hardt kjempende lag som kommer til Toten på søndag. Det er ikke noe nytt. OBOS-ligaen er vill og uforutsigbar. 

Mentalt trøkk

Jørgen Wålemark og trenerteamet jobber hver uke med å forberede gjengen vår på best mulige vis til halvannen time + med kraftanstrengelser, der det gjelder å være det laget som mobiliserer mest og vinner duellspillet. I tillegg må skuldrene være tilstrekkelig lave til at gutta har det moro på banen. Det er noen biter som skal være på plass for å hente med seg tre poeng i denne tøffe ligaen - vi har trua på søndag!

Raufoss - Start plakat.jpg

 

 

Vi håper på godt med folk til oppgjøret i det fine sommerværet!

Billetter finner du helst på TicketCo - billetter selges også i døra ved hovedinngangen på stadion.

Kom på kamp! 💛🖤

 

Slik spilles runden:

Først ut lørdag kl. 17.00

Sogndal - Kongsvinger

 

søndag kl.17.00

Aalesund - Ranheim

Bryne - Lyn

Mjøndalen - Egersund

Raufoss - Start

Stabæk - Levanger

Vålerenga - Sandnes Ulf

Åsane - Moss

 

Annonse fra Obos-ligaen: