Ståle takker av før 2022-sesongen

Ståle Bokalrud har vært hovedtrener for våre A-lagsjenter de tre siste sesongene, han har også vært spillerutvikler og assistent-trener i årene før der. Vi takker dermed for fem fine sesonger med Ståle på laget!

Annonse:

- Ståle har gjort en strålende jobb i damefotballen på Raufoss siden han kom til oss, og vi skulle gjerne hatt med han og hans kompetanse enda lenger, sier lagleder Øystein Bjørge.

- A-laget vårt har under hans ledelse hevdet seg i toppen av 2.divisjon og spillerne har utviklet seg masse. Vi kjempet om opprykk til 1.divisjon i 2019-sesongen, kom på 3.plass i Norway Cup samme år og hevdet oss godt i sesongen 2021. Dette til tross for at vi hadde «marginalt minus» med spillere i a-lagstroppen. Det handler om å få det beste ut av alle og det føler jeg Ståle er veldig flink til, fortsetter Bjørge.

De to siste sesongene har vært sterkt preget av Covid-19. 2020-sesongen "gikk fløyten", i fjor ble det enkel serie på høsten. Ståle håper sterkt på at ting skal få normalisere seg for breddefotballen framover.

Jeg ønsker Raufoss Fotball Damer masse lykke til videre, og håper at neste sesong blir sportslig veldig god! Jeg kommer til å følge med dere; Heia Raufoss!

— Ståle Bokalrud, avtroppende trener A-lag Damer

Klubben jobber med å finne ny trener, og så snart det åpnes opp for treninger igjen vil ass. trener Dag Stian Lindstad lede treningene inntil videre.

Vi takker for den store innsatsen Ståle har lagt ned i jobben for oss i Raufoss Fotball gjennom mange sesonger!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.12.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset