Spenning til 23:58 på deadline day

To nye spillere ble klare for Raufoss i går kveld - og vi tipper det var høy temperatur på kontoret hos Bent Dalby når overgangen til Mame Mor Ndiaye ble klar kl. 23:58 ... På bildet Bent til høyre sammen med Kjetil Eriksrud.

Som de fleste nå har fått med seg i dag, ble altså Mame Mor Ndiaye (23) signert for to år. Og det var helt på håret at det gikk. 

Det var hett på kontoret utover kvelden ja, jeg hadde Fredrik og Hege med som support. Det var skikkelig teamwork!

— Bent Dalby, Daglig Leder Raufoss Fotball

Ndiaye har spilt for Fram Larvik de siste to-tre årene. Han kommer fra Italia og har opprinnelse fra Senegal. Vi gleder oss til å høre hele historien, og bli bedre kjent med han.

I fjor spilte han mot oss i NM og utlignet rett før slutt – noe som vi husker, resulterte i ekstraomganger og tap på straffespark for vår del.

Han har scoret mye mål for Fram de siste sesongene. 25 mål på 53 kamper lar seg høre, selv om overgangen er stor fra Post Nord til OBOS. Flere klubber var på banen for å forsøke å sikre seg den høyreiste spissen før overgangsvinduet lukket. Tungen på vektskåla for Mame ble Christian Johnsens gode relasjon til Fram- trener, Roger Iversen som anbefalte han å gå til oss. Han kommer på en kontrakt som strekker seg over to år, ut 2022-sesongen.

Mame Mor Ndiaye på Fram.

Tidligere på kvelden ble det klart at kraftpluggen Jakob Nyland Ørsahl (19) kommer på lån fra Molde ut denne sesongen. Dette gikk betydelig roligere for seg. Han har vært på utlån i Notodden til nylig, har spilt åtte kamper der som venstre back, og har scoret tre mål. Jakob kan også spille lenger framme på banen, og er en godt skolert spiller med mange kvaliteter.

Se video fra Molde FK

Det skal bli spennende møte dem begge, som er ventet til Raufoss i morgen ettermiddag. Vi kommer selvsagt tilbake med bilder av gutta i gult og svart etterhvert!

Samtidig som Ndiaye kom inn, slapp vi Ikhsan Fandi til FK Jerv. Ikhsan har hatt ønske om å skifte klubb siden tidlig i vinter, og Covid-19 satte stopper for en mulig overgang til Start. Nå får han altså likevel muligheter på "det blaude sørlandet" hos FK Jerv på en toårs-kontrakt.

Det er alltid vemodig når spillere forlater oss, og vi kommer til å savne "IX". Vi ønsker han lykke til, og vi ser han igjen allerede på lørdag når vi møter FK Jerv i Grimstad.

Se flere overganger i OBOS-ligaen

 

Annonse fra Obos-ligaen: