Spenning langt inn på overtiden og 2-2 mot KIL 2

Innbytter og "målgeit" Qasem Mosheni scoret fire minutter på overtid, og det så ut til at vi skulle ta hjem en ny bortetriumf - men KIL 2 fikk straffe minuttet etterpå. Kampen endte dermed 2-2.

Unggutta våre imponerer med stor ro og god flyt i spillet sitt, og etter en jevnspilt førstomgang på Gjemselund sto det 0-0 på måltavla. Tobias Sagstuen Andersen og Joachim Lundhagebakken vartet opp med solid stopperspill i kveld, og mange lekre pasninger framover på banen. Møllerhagen og Linnerud på backene la også ned en solid jobb. Midtbanen ble dirigert med stø fot av Even Bydal.

Det var KIL 2 som scoret først rett etter pause, men Mame Ndiaye var minst to hoder over alle andre da han hardt og kontant nikket inn uligningen etter 73 minutter spilt. Hynor Gashnjani la mange svært gode cornere på Kongsvinger i kveld, og unge Simen Brenden spilte også en god time.

Gutta satte inn et godt og koordinert trykk mot slutten av kampen, Qasem Mohseni gjør en kruttsterk jobb på venstrekanten langt inne på overtid, får lagt til Sander Werni som ikke får avsluttet, deretter Mame som skyter i blokka - Qasem plukker da opp igjen ballen og putter likegodt selv!

Dessverre så feller Rino Lund Johnsen en KIL-spiller i feltet bare noen sekunder etterpå, og KIL 2 scorer sikkert på straffen de får.

Neste kamp spilles mandag 23. mai mot Lillehammer hjemme på Nammo Stadion.

Kampfakta: KIL 2 - Raufoss 2 2-2 (0-0)

Scoringer: Ndiaye 73', Mosheni 90+ KIL 2: 54', 90+

Laget: Rino Lund Johnsen, Amund Møllerhagen, Joachim Lundhagebakken, Tobias Sagstuen, Kristoffer Linnerud, Even Bydal, Hynor Gashnjani, Simen Brenden (Qasem Mohseni 60.), Sander Werni (Mathis Thyli 90.), Håvar Befring (Andreas Farup 60.), Mame Ndiaye.

Publisert: 16.05.2022