Spennende 2006-modeller inn!

På søndag venter det to treningskamper for Team Raufoss damer i Raufoss Industripark Arena. Raufoss møter Hamkam kl 17.30 og Raufoss /Vind spiller mot Valdres kl. 19.30. Kom på kamp å se jentene i aksjon!

Annonse:

Det er flere nye fjes i Raufoss-troppen foran 2024-sesongen, og vi skal bli litt bedre kjent med dem alle etter hvert med flere presentasjoner. Sarah Svastuen og Merete Berntsen er de to "første ut"  av flere spennende spillertyper som er nye i gult og svart denne vinteren.

Sarah Svastuen.jpg
Sarah Svastuen (Foto: Sølvar Flatmo)

2006-modellen Sarah Svastuen er en dynamisk midtbanespiller, som er flink til å drive opp tempo i spillet. I tillegg til å alltid gjøre seg spillbar. Sarah kommer fra Vind, og var allerede i fjor på hospitering hos oss. 

 

Merete Berntsen.jpg
Merete Berntsen (Foto: Sølvar Flatmo)

Merete Berntsen har signert fra Nordre Land og er en typisk målscorer. 2006-modellen har vært på vår radar i flere år, og nå har det heldigvis klaffet med overgang. Merete er en spiller som egentlig har hele repertoaret inne når det gjelder å score mål, og vi ser allerede potensialet i samarbeidet mellom de andre offensive spillerne våre. 

Vi ønsker begge varmt velkommen til Raufoss! 💛🖤

 

plakat vind oppdatert.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: