Sommerstatus for Gatelaget - vi vil gjerne ha flere med!

Vår spillende trener Kenneth fyller femti år torsdag, han og gatelaget vårt holder koken! Nå trenes det for nasjonal turnering i august, og del to av Østlandserien utover høsten. Vi ønsker oss flere spillere med i felleskapet!

Annonse:

Kenneth viser fram hjemmegarderoben, etter at han og lagkompis Kim sammen med Tore Nestaker og Stine Engelien pusset opp til 20 i stil tidligere i sommer. (Foto: Knut Befring, Oppland Arbeiderblad)

24 spillere innom - 12 er stabilt på treningene

Så langt i 2022 har vi hatt 24 unike spillere innom på treningene, 12 av disse er veldig stabile. Bare ei jente har vært innom, vi håper flere ønsker å være med etterhvert. 

Vanligvis har gatelaget faste treninger tirsdager og torsdager, gjengen møtes kl. 11.00 til kaffe og frukt, deretter trenes det ei god økt, og vi avslutter med dusj og en god lunsj på klubbhytta, Et godt team av frivillige i klubben stiller opp og lager varm og smakfull lunsj, Over 50 varme (og hyggelige!) måltider er servert gjennom vinteren og våren!

Vi transporterer de spillerne som trenger det til og fra treningene. Nå i juli har laget trent kl. 17.00 ettersom flere av spillerne har jobber i sommer.

Gatelaget stiller opp på ulike dugnader for klubben, og nevnte Kenneth og Kim legger begge ned mye arbeid på Nammo Stadion gjennom uka. I tillegg er mange med og jobber på kamparrangementene våre. De er alle utmerkede ambassadører for Raufoss Fotball!

Nasjonal turnering 9. og 10. august

Så langt i år har gatelaget spilt fire treningskamper og seks seriekamper, av disse har sju gitt seier, og bare tre er tapt. Laget gjør stadig framgang, og både tekniske og taktiske ferdigheter utvikler seg i gjengen vår. Her kan folk møte opp og bli med uansett form, og Kenneth og Tommy legger stor vekt på at nykommere skal føle seg inkludert og ta ting i sitt eget tempo.

Nå gjennom sommeren er det den nasjonale gatelagsturneringen på Nadderud i Bærum som er neste mål. Det er Stabæk som er arrangør, og alle de 27 gatelagene i Norge deltar. Vi skal møte Tromsø og Notodden i de innledende kampene, og vi gleder oss veldig til dette!

Støtt oss!

Gatelaget har gjort seg bemerket i regionen, og i vår mottok vi GOBB-prisen. Det var stor stas! 

Laget har også vært på en mini-treningsleir i mai, og drømmer om en litt lengre tur/treningsleir vinteren/våren 2023 . Vi planlegger en kronerulling/spleis til formålet, den kommer vi tilbake til senere i høst.

Ønsker du å støtte gatelagets arbeid allerede nå, kan du kjøpe det nye Gatelagsmagasinet 4-4-3 som er ute. Magasinet koster kr. 160 pr. stk, og halvparten av salgsinntektene går tilbake til oss for hvert salg vi gjør.

Magasinet selges i billettluka på Nammo Stadion under OBOS-kampene, og om din bedrift ønsker å kjøpe flere eksemplarer, kan Tommy Fyhn kontaktes på mail: [email protected]. Fotballstiftelsen kan da fakturere den enkelte bedrift direkte for antall kjøpte magasiner.

Gatelagsmagasinet juni 22.jpg
Mye god lesning i Gatelagsmagasinet 4-4-3!

 

Jobber med rekrutteringen

V har hatt et fint møte med rus og psykiatritjenesten i Vestre Toten, og har booket oss inn hos Politiforum nå etter ferien. Her møter vi nøkkelpersoner med tanke på å kunne rekruttere nye spillere fra kommunene rundt oss framover. Vi bygger felleskap og samhold på ekte på gatelaget. Bli med!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.07.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Knut Befring (Oppland Arbeiderblad)