Sommer og sol - og ny hjemmekamp!

På førstkommende lørdag kl. 15.30 spilles den 4. serierunden for OBOS-gutta. Motstander er Grorud. Sommeren har kommet - og vi håper å se deg på tribunen!

Det er tillatt med 600 tilskuere på Nammo Stadion, fordelt på tre felt med 200 på  hvert av de. Så her er det mulig å få med seg en fotballgodbit i sommersol!

Billetter finner du på TicketCo HER

Vi har møtt våre venner fra Oslo's beste østkant mange ganger de siste årene. Ser vi på statistikken for de åtte siste kampene finner vi mange tette og jevne oppgjør der vi har stukket av med seier'n i fem av dem, et par der vi har vunnet stort, og to matcher har endt uavgjort. Vi husker alle antagelig oppgjøret på Grorud i november i fjor best, der vi vant hele 6-1. Første oppgjøret i september i fjor på Nammo endte 2-2.

-------

Grorud har åpnet årets OBOS-liga med et knapt 1-0 tap for Ranheim i serieåpningen, vant deretter 1-0 hjemme mot Strømmen, og kjempet til seg et poeng på Briskeby da de spilte 2-2 mot Hamkam nå på tirsdag.

Før denne runden står Oslo-gutta i likhet med oss med fire poeng, og vi er tabellnaboer på henholdsvis sjuende og åttende plass. 

Før sesongen mistet Grorud sin unge fremadstormende trener Eirik Kjønø til Stabæk, og inn har Aksel Bergo (53) kommet. Han har de siste årene jobbet som seniorrådgiver i NFF, men har vært trener i mange år tidligere. Han ble faktisk kåret til årets unge trener tilbake i 2001 i følge Wikipedia. 

I likhet med oss har Grorud et lag bestående av unge og svært talentfulle spillere. Vi er temmelig sikre på at vi får nok en underholdende og spennende match på Nammo Stadion på lørdag!

Raufossgutta var naturlig nok skuffa etter tapet mot Åsane, det var en jevn kamp der vi hadde fortjent å få med oss noe tilbake over fjellet. Teamet har brukt mesteparten av denne uka på kamp, reise og restitusjonstrening. De har hvilt i dag, men trener igjen i morgen - og vi tipper de er "fit for fight" på lørdag. Noen av spillerne våre har litt småskader, men vi vet ikke helt hvordan ståa i troppen er før etter treningen i morgen.

Etter helgens runde blir det en 14 dagers pause i seriespillet grunnet landskamper. Vi skal da spille et par treningskamper, men det kommer vi tilbake til.

Vi ses på Nammo Stadion nå på lørdag - NB! Husk solbriller!

Heia Raufoss!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: