Solid seier borte mot Finnsnes

Anton Henningsson og Oskar Løken ordnet målene.

Finnsnes har slitt tungt denne sesongen og er sist på avdelingstabellen. Likevel veit vi fra Raufoss at de kan å skape trøbbel. Da vi møtte dem tidligere i år, reiste nordlendingene hjem med alle poengene.

Da vi søndag var gjester i Troms, var det vår tur til å stjele hele potten med i kofferten hjem. Takket være en tidlig scoring av Anton Henningsson, fikk vi kampen inn i vårt spor.

At svensken noterte seg for kveldens andre scoring, og at Oskar Løken punkterte det hele med 3-0-målet noen minutter før slutt, gjorde at seieren ble vår.

Det var ingen kjempekamp i nord, men gutta gjorde en flott innsats og sikret seieren. Det var et realt regnvær i første del av kampen, og det gjorde kanskje noe med "feelingen" til de som var utpå. Det svingte en del gjennom førsteomgangen, men vi hadde Antons mål å gå på.

Etter pause ble vi noe lave, Finnsnes skapte en del, men lykkes ikke. Vi er voldsomt gode på kontringer når alle vil, og det viste vi ved flere anledninger. Det var likevel først etter 79 minutter at vi fikk den forløsende 2-0-scoringen. Da var det meste avgjort. Det var Anton Henningssons sjuende scoring på de fem siste kampene.

Likevel var det godt å se, på alle måter, Oskar Løkens 3-0-mål etter 88 minutter. Unggutten, som også scoret i forrige helgs storseier mot Brumunddal, dro av seg alt av Finnsnes-forsvarere og klinte ballen i vinkelen. Denne gutten skal forhåpentligvis gi oss mye moro de neste årene!

En annen som fortsatt skal gi oss mye moro framover, men som allerede har gjort det lenge; er denne mannen!

For det er verdt å nevne fra kveldens kamp, at vår egen Petter Senstad fikk sin 500. kamp for A-laget (alle kamper inkludert). Han ble byttet inn til fordel for Martin Heiberg, som erstattet suspenderte Håvard Nome i startoppstillingen, etter 74 minutter. Vi applauderer Petter og håper det er flere sesonger i vente fra han!

Videoen over viser da Petter kom inn i kampen mot Finnsnes.

Kampfakta

Finnsnes - Raufoss 0-3 (0-1)

Mål: 0-1 Anton Henningsson (6), 0-2 Henningsson (79), 0-3 Oskar Johannes Løken (88).

Kort: To til Finnsnes

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen, Marius Alm, Kevin Jablinski, Steffen Hjelmtvedt (Fredrik Greve Monsen fra 90.) - Ryan Doghman (Mathias Flo fra 84.), Nicolai Fremstad, Martin Heiberg (Petter Senstad fra 74.), Kristian Lønstad Onsrud, Oskar Johannes Løken - Anton Henningsson.

Publisert: 20.08.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset