[efotball] SLUTTSPILL I ALTIBOX ESERIEN

Etter endt seriespill kunne seks lag strekke armene i været og juble for plass i årets sluttspill (Raufoss sikret seg tredjeplassen). Siden den gang har åtte lag gjort opp om de to gjenværende sluttspillplassene i en innholdsrik playoff. Sandnes Ulf og Brann tok seg på imponerende vis videre, og sikret hver sin sluttspillplass. Nå står vi klare med åtte sluttsspillslag, der vi skal kåre en vinner av årets utgave av Altibox eSerien!

For tredje året på rad er vi i sluttspillet i Altibox eSerin. De to forrige sessongene kom vi til finalen, men måtte se oss slått. Nå håper vi 2021 skal bli året hvor vi går hele veien.

Sluttspillet sparkes i gang med kvartfinaler tirsdag 16. mars klokken 17:00. Du kan se turneringsoppsettet lengre ned på siden.

Spillformat

Hvert møte består av to kamper, der siste kamp går til ekstraomganger ved uavgjort resultat sammenlagt. Dersom kampen ikke er avgjort etter ekstraomganger, går det hele til straffesparkkonkurranse.

Finalen spilles som best av tre kamper, der det kåres en vinner i hver kamp. Det spilles ekstraomganger og straffesparkkonkurranse om nødvendig. Det vil si at første finalist som når to seiere krones til vinner av Altibox eSerien.

Premier

Vinneren av Altibox eSerien stikker av med en premiesum på 120 000 kroner og to plasser til EA SPORTS FIFA Global Series European playoff, der det spilles om deltakelse i FIFA eWorld Cup.

Kvartfinale 3: Vålerenga – Sandnes Ulf

Kvartfinale 4: Raufoss – Lillestrøm - tipp gjerne resultatet her!

Semifinale 2: Vålerenga/Sandnes Ulf – Raufoss/Lillestrøm

Endelig avgjørelse på hvem som kåres til årets vinner av Altibox eSerien kommer når finale og bronsefinale spilles klokken 19:05.