Slo Elverum 2-0

Raufossgutta hadde godt tak på Elverum i treningskampen kveld - det sto likevel 0-0 til pause. I andre omgang putta både Werni og Dadjo og vi vant dermed kampen 2-0.

Rino Lund Johnsen pådro seg en skade på en av treningene tidligere på dagen i dag, slik at juniorkeeper Mathias Hasle voktet buret i kveld. Han fikk ikke all verden å gjøre - men var veldig trygg og god med beina. En offensiv keepertype dette også! Forsvaret vårt slapp ikke til Elverumspillerne på noe som helst. Gard Simenstad fikk sin første omgang på banen siden september i fjor, veldig godt å se han i gang igjen. Gutta dominerte første omgang, men det ble ikke nøyaktig nok foran kassa. og 0-0 til pause.

Over i andre omgang kommer Sander Werni inn og satte fart på sakene, og scoret 1-0 etter et flott Raufossangrep etter 66 minutter spilt. Tre minutter senere klinker Emile Dadjo inn 2-0 med et skudd klistret oppe i krysset!

Det ble en fin gjennomkjøring for gutta våre, og en fullt fortjent seier. Elverum kommer nok sterkere tilbake når serien tar til, de fikk merke at de ligger etter med kamptrening - særlig i andre omgang.

Kampfakta: Raufoss 2 - Elverum 2-0 (0-0)

Scoringer: Werni 66', Dadjo 69'

Laget: Mathias Hasle, Amund Møllerhagen, Even Bydal, Tobias S.Andersen, Emile Dadjo (Kristoffer Linnerud 85.), Mathias Nygaard, Mikkel Frankoch, Jacob Nyland Ørsahl, Enoch Banza (Håvar Befring 60.), Gard Simenstad (Sander Werni 46.), Tobias Hestad (Andreas Farup 60.)

Publisert: 29.06.2021