Skrell for jentene på Hønefoss

Raufossjentene kom tidlig bakpå i kampen mot serieleder Hønefoss BK på AKA-arena i dag, og lå under 4-0 til pause. Kampen endte tilslutt med 5-1 seier til hjemmelaget, Vilde Skattum Bokalrud (bildet) scoret vårt mål i andre omgang.

Det tok ikke mer enn fem minutter før Hønefoss scoret sitt første mål, og det skulle komme ytterligere tre til i løpet av første omgang. Raufossjentene fikk ikke tatt skikkelig tak i kampen, og Hønefoss kunne styre inn til 4-0 til pause.

Etter pausen våknet Raufossjentene, og spilte seg fram til flere sjanser før Vilde Skattum Boklarud reduserte til 4-1. Andre omgang ble relativt jevnspilt, og Hønefossjentene scoret ikke sitt femte mål før helt mot slutten av kampen.  Trenerteamet henger ikke med hodene av resultatet, selv med 5-1 tap i sekken.

Vi møtte et lag som er ekstremt gode til å utnytte sjanser de får, og dessverre så henger vi ikke helt med i første omgang. Mye bedre 2.omgang, hvor vi tør å spille mer. Er veldig fornøyd med at vi er et lag som spiller fotball, og prøver. Så handler det selvsagt om å få enda mer rutine og mer selvtillit.

— Umar Malik, hovedtrener

Soleklar hjemmeseier til Ringerikslaget altså, men veldig mye positivt å ta med seg videre fra andreomgangen for ungjentene våre. Selv med tap her i dag, innehar Raufossjentene fremdeles 5. plass på tabellen.

Neste lørdag er det endelig hjemmekamp igjen, mot Fjellhamar på Nammo Stadion.

Kampfakta: Hønefoss BK - Raufoss 5-1 (4-0)

Scoring: Vilde Skattum Bokalrud

Laget: Heidi M. Snersrud, Maren K. Simenstad, Thea H. Dahlen, Anita B. Lindmoen, Sigrid S. Hoem, Nora Dalby, Vilde S. Bokalrud, Petrine Strand, Mia S. Giæver (Pernille Bakken 71.), Sofia Berntsen, Oda K. Skogan.

Publisert: 16.09.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkiv)