Sivert Eriksen Westerlund klar for tre år i gult og svart

Selv om vi fortsatt må vente litt på de første treningskampene, jobbes det både sent og tidlig med spillere inn i stallen til vårt A-lag herrer. Sistemann inn dørene på Nammo stadion er 21-åringen Sivert Eriksen Westerlund.

Sivert har de to siste sesongen vært i Asker, men har før det gått gradene i Lillestrøm-systemet. Han har også kamper på Norges G18-landslag.

Sivert er en spiller som trolig vil bekle venstrebacken, en posisjon han gjør meget godt ifølge Vegar Skogheim, hovedtrener i Asker Fotball. Til Oppland Arbeiderblad uttaler Skogheim følgende:

– Jeg er kanskje litt subjektiv, men jeg mener Sivert må være den beste venstrebacken i PostNord-ligaen. Han har veldig sterke offensive kvaliteter og en herlig innleggsfot. Her har Raufoss sikret seg en meget spennende spiller som jeg helt klart mener holder bra OBOS-liganivå.

Vår hovedtrener mener også at 21-åringen er en spiller som vil passe godt inn i måten Raufoss spiller fotball på. Han er en offensiv back med god hurtighet og med en god innleggsfot, og Christian er veldig fornøyd med å få Sivert inn i troppen.

Han har skrevet en treårskontrakt med Raufoss Fotball og vil være på plass i byen i løpet av helgen.

Vi gleder oss til å stifte bekjentskap med Sivert! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: