Siste nytt på DLDay : en Herman ut - ny Herman inn

Raufoss Fotball mottok et godt bud fra Mjøndalen Toppfotball på vår høyreback Herman Kleppa - budet ble akseptert.

Annonse:

Herman (24) ønsket selv overgangen, og er nå klar for eliteserien i brunt! Stavangergutten er dermed tilbake i eliteserien etter bare en halv sesong her hos oss på Toten. Herman debuterte i eliteserien for Viking i 15-årsalderen, og fikk noen få eliteseriekamper før han gikk videre til bl.a Sandnes Ulf i OBOS og var i Egersund i PostNord-ligaen før han altså kom til Raufoss nå i vinter. Han har spilt i samtlige 18 kamper for oss i år, har scoret et mål og levert en mengde strøkne dødballer og presise pasninger.

Herman har jobbet hardt gjennom mange år, og vi vet at MIF vil få stor glede av han. Han blir savnet - men vi ønsker han all mulig lykke til videre, det blir spennende å følge med!

Inn har vi fått en høyreback fra Viking på lån ut sesongen, nemlig Herman Johan Haugen (21). Han har tidligere i kveld re-signert kontrakt med Viking ut 2023, og videre signerte han en utlånsavtale med oss parallelt. Han har spilt 10 eliteseriekamper for Viking i år, i 2020 var han delvis utlånt til Ull/Kisa.

Vi ser fram til å bli kjent med den nye Herman!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 31.08.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset